NOVA SMRT U KATARU! Svet u suzama!

Autor:

Sport

11.12.2022

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija.

NOVA SMRT U KATARU! Svet u suzama!

Foto: Tanjug/AP

Katar 2022

Kalid Al Mislam, fotoreporter novinarske kuće Al Kass TV, preminuo je u nedelju tokom trajanja Svetskog prvenstva u Kataru 

Posle smrti Grenta Vola, američkog novinara, nestao je i Kalid Al Mislam, a sada je zvanično obljavljeno da je i on preminuo. Ono što upada u oči je to da su obojica pratila duel između Holandije i Argentine, u meču četvrtine finala Mundijala u Kataru.

Smrt Grenta Vola je zaintrigirala ceo svet, jer je Amerikanac protestovao protiv vlade Katara i organizacije Mundijala, sve oko LGBT slučaja, a njegov brat je otišao toliko daleko da tvrdi da je njegov brat ubijen. 


Za Al Mislama se i dalje ne zna šta se desilo, pa je to još jedna tragedija, a može se reći i misterija. 

Ono što upada u oči je da ovo nisu prvi smrtni slučajevi tokom trajanja ovoga turnira. Pre Vola i Al Mislama, tokom trajanja prvenstva, preminuo je i Rodžer Pirs, koji je radio za kompaniju "ITV", a bavio se organizacijom i realizacijom prenosa mečeva iz Dohe.

Svetsko prvenstvo se polako bliži kraju, a svi se nadaju da više neće biti ovako tragičnih vesti. Do kraja turnira su ostale još čeitiri utakmice, a prva će biti odigrana u utorak, kada će se u polufinalu sastati Hrvatska i Argentina, dok je za sredu zakazano drugo polufinale, između Maroka i Francuske.

Meč za treće mesto je na programu u subotu, a veliko finale u nedelju, 18.decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading