VELIKI PROBLEM ZA SUSEDE: Navijači Hrvatske UHAPŠENI u Kataru!

Autor:

Sport

09.12.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se dobro proveli pojedini navijači "kockastih".

VELIKI PROBLEM ZA SUSEDE: Navijači Hrvatske UHAPŠENI u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Grupa od deset hrvatskih navijača privedena je u Dohi zbog uništavanja javne imovine tokom trajanja Svetskog prvenstva u Kataru.

Incident se dogodio uoči meča sa Japanom, koji su fudbaleri Hrvatske rešili u svoju korist posle šutiranja penala, a do incidenta je došlo kada su pojedini navijači odlučili da betonske kocke ispred hotela u kojem su smešteni "vatreni" oboje u "šahovnicu".

- Boju smo nabavili preko naših ljudi koji žive u Katru i prve noći smo obojili 14 kocaka. Čuli smo da je i igračima bilo drago kad su videli. Međutim, mi ne bismo bili mi kad se ne bismo odlučili da kompletiramo akciju pa smo se pojavili i sledeću noć, obojili još 22 kocke, a onda se u jednom trenutku pojavila policija. Došli su u pet automobila i odveli nas u stanicu -  ispričali su navijači za "24 sata".

Foto: Tanjug/AP

Hrvatska je pobedom nad Japanom ušla u četvrtifnale

Srećom, sve je prošlo bez ozbiljnijih posledica.

- Prvo su nam prolili boju i šarali po tome šta smo napravili. Rekli su nam da smo uništavali javnu imovinu, dobili smo opomenu i upozorenje da to više ne radimo. Bili su prijateljski raspoloženi, a iako su nas držali u stanici do 5:30 ujutro, pričali smo s njima uglavnom o fudbalu - otkrili su navijači, koji su u međuvremenu pušteni na slobodu.

Na kraju je sve ispalo kako treba, pa su ti navijači verovatno sada na "Edukejšn" stadionu, gde Hrvatska igra sa Brazilom meč četvrtfinala u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading