NE SMEMO DA PROĐEMO KAO SRBIJA! Oglasio se selektor Hrvatske pred meč sa Brazilom!

Autor:

Sport

08.12.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igramo protiv najvećeg favorita na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali smo spremni za meč protiv Brazila, izjavio je danas selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić.

NE SMEMO DA PROĐEMO KAO SRBIJA! Oglasio se selektor Hrvatske pred meč sa Brazilom!

Foto: Tanjug/AP

 Hrvatska će se sutra sastati sa Brazilom u četvrtfinalu Mundijala u Kataru. Hrvatska će po treći put igrati u četvrtfinalu Mundijala.

- Napravili smo veliki uspeh ulaskom u četvrtfinale SP. Igramo protiv najvećeg favorita, spremni smo, trudićemo se, čeka nas teška utakmica, a Brazil je favorit - rekao je Dalić na konferenciji za novinare, prenosi Hina.

Hrvatska je pre četiri godine na SP u Rusiji osvojila drugo mesto, pošto je u finalu poražena od Francuske 4:2.

- Možda će ovo da bude za nas najzahtevnija utakmica. Došla je možda prerano, ali nekada te žreb pomazi, a nekada ne. Mislim da je Hrvatska jedina od malih zemalja, koja je nakon uspeha na jednom SP, to ponovila i na drugom. To je sjajno, ali nećemo i ne želimo tu da stanemo. Pokušaćemo da pobedimo Brazil - dodao je selektor Hrvatske.

On je ponovio da je Brazil najbolji tim na Mundijalu u Kataru.

- Brazil je najbolja, najbrža, najenergičnija ekipa na ovom SP, opasnost dolazi sa svih strana. Moramo da budemo oprezni, koriste sve šablone - naveo je Dalić.

Selektor Hrvatske je istakao da je sa stručnim štabom analizirao sve mečeve Brazila u Kataru, a posebno duel sa Srbijom.

- Gledali smo tu utakmicu, Srbija je igrala odlično 60 minuta i dobro je parirala, dobro se otvarala. Upala je u zamku i postala nervozna kada su došle situacije, koje im nisu išle u korist. Srbija je posle gola Brazila pala i ušla je u njihov ritam. Ne smemo da upadnemo u nervozu, moramo da budemo disciplinovani, vratimo se u formaciju i čuvamo loptu - poručio je Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading