NEZAPAMĆENO U ZAGREBU: Udarna vest pred meč Hrvatska - Brazil!

Autor:

Sport

08.12.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica uoči četvrtfinala - euforija dostigla vrhunac.

NEZAPAMĆENO U ZAGREBU: Udarna vest pred meč Hrvatska - Brazil!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Hrvatske u petak od 16 časova igraju protiv Brazila, a u komšiluku vlada velika euforija pred duel četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru.

Naime, zbog ogromnog interesovanja navijača da sa tribina stadiona "Edukejšn siti" bodre "Vatrene" turističke agencije su uvele dodatne čarter letove za Dohu.

Neke naše članice uvode dodatne čartere iz Zagreba kako bi zadovoljile potražnju, pa iako je to manje nego što je bila potražnja kada su takva takmičenja u Evropi, agencije ipak primećuju porast potražnje kako "vatreni" napreduju. Osim za Dohu odnosno Katar, raste potražnja i za Dubaijem, odakle se kombinuju letovi prema Dohi - rekao je predsednik Udruženja hrvatskih putničkih agencija (UHPA) Tomislav Fain, a potom je dodao:

Uglavnom su do sada hrvatski navijači na SP u Katar putovali preko Dubaija, gde su se i smestili i avionima išli na utakmice u Katar, bilo je i letova niskotarifinih kompanija i snalazili su se svakako - podvukao je Fain.

Za čartere kojima će leteti na četvrtfinalnu utakmicu i nazad (let, transferi do i od stadiona te pratnja na putu, bez noćenja) navijači, kako kaže Fain, moraju izdvojiti od oko 11 do oko 15 hiljada kuna (1.500-2.000 evra), a potražnja je nakon pobede Hrvatske nad Japanom pojačana.

Nema dileme da će Luka Modrić i saigrači imati veliku pomoć navijača u petak, ali se prolaz protiv petostrukog svetskog prvaka čini kao "nemoguća misija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
DRAGAN

08.12.2022 13:03

napred hrvatski fudbaleri!!!

Dado

08.12.2022 15:52

To vi mislite..