Eto PATOSIRAO snimatelja zbog JEDNOG PITANJA: Otkriveni detalji incidenta koji je ŠOKIRAO PLANETU!

Autor:

Sport

06.12.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To ga je posebno iznerviralo.

Eto PATOSIRAO snimatelja zbog JEDNOG PITANJA: Otkriveni detalji incidenta koji je ŠOKIRAO PLANETU!

Foto: Tanjug/AP

Rigobert Song i Samjuel Eto

Predsednik Fudbalskog saveza Kameruna, Samjuel Eto, našao se u centru pažnje jednog skandala.

Eto je bio vinovnik incidenta u kom je nokautirao jednog kamermana, a pošto je snimak dospeo u javnost svi su ostali šokirani.

Sada su isplivali i detalji ovog incidenta. Naime, napadnuti čovek je alžirski jutjuber Said Mamouni koji je otišao u policiju i prijavio incident nadležnima, a onda i objasnio šta se desilo.

Ispostavilo se da je Etoa posebno iznerviralo jedno pitanje koje je pokrenulo bolnu temu:

U stanici sam da podnesem žalbu protiv Etoa, nasilnički me je udario i još neko sa njim me je tukao i gurnuo nakon čega su mi uništili kameru. Pitao sam ga kako je Bakari Gasama, afrički sudja na Mundijalu i zašto mu je dao mito, nakon čeka me je udario i uništio mi kameru i mikrofon. Znam da će biti kažnjen ovde u Kataru pošto je to pravna država. Udario me je u grudi i lice, a povređena mi je i ruka' - rekao je Said Mamouni.

U Kataru su zakoni izuzetno strogi i za tuču bi Eto mogao da dobije čak i kaznu zatvora, ostaje da se vidi da li će katarska policija reagovati na ovo i sankcionisati proslavljenog fudbalera.

Podsetimo, neki mediji su pisali da je Eto ponudio mito pomenutom sudiji zbog čega je Kameruncima pretilo i isključenje sa Mundijala. Kamerun je grupnu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu završio na trećem mestu, iza Brazila i Švajcarske, a ispred Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading