NIJE SVE TAKO CRNO: Srbija BOLJA od Hrvatske!

Autor:

Sport

03.12.2022

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaba je to uteha.

NIJE SVE TAKO CRNO: Srbija BOLJA od Hrvatske!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije vraćaju se kući već posle grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Orlovi na Mundijali nisu uspeli da pobede ni u jednom meču, ali će se njihova utakmica sa Kamerunom dugo pamtiti.

Naime, po izboru navijača na sajtu "Sofascore", duel srpske i afričke selekcije, je treći najbolji meč grupne faze u Kataru.

Srbija i Kamerun su odigrali nerešeno 3:3, a navijači su ocenili ovu utakmicu sa 8.4. 

Kao što je već poznato, Kamerunci su poveli sa 1:0 sredinom prvog poluvremena, a onda su Orlovi u nadoknadi prvog dela igre preko Strahinje Pavlovića i Sergeja Milinkovića-Savića postigli da gola i preokrenuli na 2:1. U nastavku meča Aleksandar Mitrović je ubrzo uvećao prednost Srbije na 3:1.

Kada se činilo da ćemo lako stići do prvog trijumfa, naša odbrana je potpuno pukla, što su Vinsent Abubakar i Erik Maksim Čupo-Moting iskoristili da sa dva gola donesu izjednačenje i bod Kamerunu.

Neutralni ljubitelji fudbala su uživali u ovoj utakmici, pa i ne čudi što je zauzeo treće mesto na listi najboljih mečeva grupne faze.

Za najbolji duel izabran je meč između Španije i Kostarike, koji je evropska selekcija rešila u svoju korist sa 7:0. Na drugoj poziciji je izuzetno zanimljiva pobeda Gane nad Južnom Korejom od 3:2.

Zanimljivo je da je meč Hrvatske i Kanade zauzeo četvrtu poziciju, pa smo, barem, u ovom parametru ispred Hrvata.

U najboljih deset utakmica uvodne faze Mundijala nalazi se još jedan meč Srbije, onaj sa Brazilom u 1. kolu, dok je meč sa Švajcarskom zauzeo, takođe, visoku 14. poziciju.

Najgori meč dosadašnjeg toka Svetskog prvenstva je onaj između SAD i Engleske u okviru 2. kola grupe B, u kojem nije bilo ni šansi, ni golova, pa je sa razlogom dobio ocenu od 4.4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan

03.12.2022 20:34

koja mitomanija..nema vam ravnih