SEDAM RATOVA SVE GORI OD GOREG! Srbiju će napasti svi susedi: Šta piše u tajnom proročanstvu nepoznatih monaha sa Svete Gore?

Autor:

Vesti

03.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeći od mudrog starca, sav sam se tresao, gledajući užas koji sledi, napisao je autor misteriozne knjižice "Nadolazeće nesreće".

SEDAM RATOVA SVE GORI OD GOREG! Srbiju će napasti svi susedi: Šta piše u tajnom proročanstvu nepoznatih monaha sa Svete Gore?

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Tajno proročanstvo sa Svete Gore koje je objavljeno u knjižici "Nadolazeće nesreće" prikazuje, kako piše, poslednje događaje pre kraja sveta. Autor knjižice preneo je predviđanja misterioznih staraca svojim prijateljima i požalio se da su ga proglasili ludim.

- Ti ljudi više vole spletkarenja, ćaskanja o fudbalu, o ženama, o bilo čemu, samo ne o događajima koje bog pošalje. Nažalost, ti događaji biće istovremeno njihova kazna. Kada sam o tome popričao s jednim pravednim starcem, on mi je zapovedio da odmah prestanem da obaveštavam ljude - napisao je i dodao:

- Odlazeći od starca, sav sam se tresao. Ako se i pola tih događaja stvarno desi, onda može samo jedno da se kaže: "To je užas!"

Anđeoski oganj s neba istopiće neprijatelja

Ruse će slomiti i primorati ih da podele snage samo jedna stvar: izdaja Kineza. Iako će u početku Kina biti na strani Rusije, nakon izvesnog vremena, sablaznivši se najvećim u istoriji podmićivanjem - vlašću nad teritorijom čitavog Sibira, Kinezi će povući svoje trupe i, što je još gore, omogućiće trupama saveznika da Rusima nanesu udarac s leđa.
- Ali tu ih čeka potpuni poraz od nebeskih anđeoskih sila, koje će ih poraziti. Grčka armija zajedno s nekoliko saveznika među pravoslavnim zemljama, odnosno 100.000-150.000 ljudi, protiv armije od 200 miliona? Zar bi ona mogla da porazi neprijatelje bez očiglednog posredovanja Gospoda? Oganj koji će sići sa neba i istopiti Kineze (tako mi je to opisao starac), doneće slavne sluge Gospodnje, blagorodni anđeli - piše autor knjižice.

STRADANJE CIVILA

Svaki od sedam ratova, kaže proročanstvo, biće suroviji od prethodnog. U svaki od ratova biće uključivano sve više država i tako će rat zahvatati sve više prostranstva Zemljine kugle. Između ratova biće i perioda mira, ali će stanovništvo zaraćenih država moliće boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti uslišene... Na kraju će rat zahvatiti čitav svet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti.

- Crno more postaće rusko jezero nakon što bude osvojena Turska, koja će prva na sebi osetiti rusko tajno superoružje. Pošto naiđu na otpor Turaka i žureći da ih pobede dok još NATO ne stigne da pruži pomoć Turskoj, Rusi će potpuno uništiti tu zemlju. Još pre toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Jermeniju i Azerbejdžan i potisnuti američke trupe - kaže proročanstvo.

Dodaje se i da će na severu Rusi osvojiti zemlje Skandinavije, Finsku, Švedsku i Norvešku. To će se desiti zato što će, iako te zemlje formalno podržavaju neutralnost, baš s njihovih teritorija biti nanet prvi ozbiljan udar po Rusiji, čije žrtve će biti civilno stanovništvo. Kazna koja će zadesiti te zemlje užasnuće čitavo čovečanstvo.

- Amerika i Izrael napašće Iran. Rat će početi odozdo, zbog blagoslova koji štiti Grčku. Ali rat će se voditi i u našoj neposrednoj blizini: Albanija, Hrvatska, Bosna, Amerika i NATO protiv Srbije i Rusije. Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu Srbima protiv natovaca koji ih napadaju, a takođe i muslimanskih i katoličkih balkanskih država i pobediće - videli su monasi.

Nikad protiv Hrista!

Proroci kažu da će Grčku napasti hunta koja vlada u Turskoj:
- Kada se dese ovi događaji, upamtite dve stvari: nikada ne izdajte i nikada se ne odrecite Hrista i otadžbine.

OČAJNIČKI OTPOR

Republika

Foto: printskrin/tviter

Foto: Ilustracija

Do tada će posle žestokih borbi Amerikanci zavladati čitavom obalom Irana, ali neće moći da prodru u dubinu zemlje jer će se Persijanci očajnički suprotstavljati. Rusi će preći po čitavoj Persiji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Liban, Kuvajt i, na kraju, u Izrael.

- U to vreme SAD i Izrael pokušaće prvi put da primene nuklearno oružje, ali će ih Rusi neutralisati. To će izazvati prekide energije i komunikacija u čitavom svetu. Tokom ofanzive na Bliskom istoku, ruske trupe proći će kroz Grčku. Sposobnost da na velika rastojanja brzo premeštaju trupe biće moguća zahvaljujući letelicama nove, nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjire - predviđa se.

Na kraju autor kaže da mu cilj uopšte nije da unese neslogu i poseje neprijateljstvo:

- Ja sam samo hteo da podelim s vama neke stvari koje sam saznao pre tačno godinu dana i u početku nisam poverovao, ali su ih kasnije realni događaji potvrdili.

Slom ekonomije i dezerterstvo

Nastupiće svetska ekonomska kriza. Rušiće se jedan za drugim ekonomski sistemi država, zaustaviće se transferi novca, nastaće pobune naroda iz ekonomskih razloga, žitelji Evrope odbijaće da služe svojim armijama.

Novi krvavi pohod krstaša: Ubijaće, silovaće, paliće...

Republika

Foto: Wikipedia/Aroche

Foto: Ilustracija

U proročanstvu piše da će Zapad veći deo trupa uputiti Ignatijevim putem u Grčku, koja će biti neutralna i njeni putevi neće biti razrušeni. S obzirom na to da će Grčka biti neformalni saveznik Rusije, Amerikanci će računati da Rusi neće naneti udar po prijateljski nastrojenoj državi. Tako će se i desiti. Ali saveznici će strašno mrzeti Grke zato što nisu ratovali protiv Rusa i zato što nisu imali nikakve štete, dok će kod njih na zapadu njihove sopstvene zemlje biti praktično uništene, a mnogi njihovi bliski poginuti.

- Teško Grcima koji im padnu u ruke. Zbog beznačajnih razloga - na primer, zbog odgovora na pitanje je li blizu ili daleko grad, koje će oni postavljati svakom seljaku ili pastiru - Grke će mučiti samrtnim mukama. Zapadne vojske će odstupati od svog puta i napadati na velike i male gradove. Ponoviće se sve podlosti Krstaškog pohoda. Zapadni vojnici pljačkaće kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivaće se nad sveštenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mesto doći sledeći - proriču starci i zaključuju:

- Jedini spas biće bekstvo u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj deci i invalidima. Ali nove krstaše stići će teška pogubna kazna kod zidova Konstantinopolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Crnogorac

03.12.2022 21:33

A mi sokolovi bićemo junak do junaka...😆 Crnu Goru će tada izmestiti na drugu planetu, dok sve ne prođe...😆

Amco

04.12.2022 01:50

@Crnogorac - Dobra Bajka …!!!

Milenabrika

04.12.2022 10:00

Sto crnje to bolje😈

Marija

04.12.2022 23:04

Ko u ovo veruje?