KO, BRE, OVO VASPITAVA!? Jednog tuče njih četvoro, među nasilnicima i devojčica! Snimak stravičnog VRŠNJAČKOG NASILJA U BORČI osvanuo na mrežama! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Vesti

02.12.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je žrtvu jedan dečko oborio na zemlju, dva dečaka i devojčica priskaču u pomoć nasilniku i oni svi zajedno šutiraju i tuku učenika koji je na zemlji.

KO, BRE, OVO VASPITAVA!? Jednog tuče njih četvoro, među nasilnicima i devojčica! Snimak stravičnog VRŠNJAČKOG NASILJA U BORČI osvanuo na mrežama!  (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/Stopnasilju

Na društvenim mrežama se pojavio novi snimak na kojem se vidi grupa učenika, uključujući čak i jednu devojčicu, kako napada jednog učenika u Borči.

 

 

Nakon što ga je jedan dečko oborio na zemlju, dva dečaka i devojka priskaču u pomoć nasilniku i oni svi zajedno šutiraju i tuku učenika koji je na zemlji.

Jedan od njih mu baca ranac na glavu, a u pozadini se vide dva dečaka koji su pokušali da se umešaju, ali nije jasno na čijoj strani.

Snimak je objavljen na "Instagram" stranici "Stop_nasilju".

Zabrinuti roditelji su naveli da nije prvi put da se ovako nešto dešava jer ovaj dečak sa "svojom grupom" nasrće na sve mlade želeći da utera strah u kosti svima kako bi ga se plašili.

Škola, kao i drugi roditelji ćute o ovome, navodi se u objavi na profilu koji je objavio užasan snimak.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading