NEKA STISNE ZUBE I DOĐE: Tanja Savić otkrila u kakvim je sada odnosima sa bivšim mužem, pa se požalila: "Ja sam i otac i majka!" (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.12.2022

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić priznaje da ne bi imala ništa protiv da sa bivšim mužem ima komunikaciju oko dece, ali da on odbija

NEKA STISNE ZUBE I DOĐE: Tanja Savić otkrila u kakvim je sada odnosima sa bivšim mužem, pa se požalila: "Ja sam i otac i majka!" (VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Tanja

Tanja Savić došla je među poslednjima na snimanje novogodišnjeg programa Dragane Mirković, a kako je mnogo kasnila u odnosu na ostale kolege, požalila se predstavnicima sedme sile da ima mnogo obaveza jer je i majka i otac.

Naime, otkada se razvela od bivšeg muža Dušana Jovančevića, Tanja je na sebe preuzela ulogu oba roditelja, što, kako sama kaže, nije nimalo lako: 

-Ja sam i otac i majka, jedva sve postižem, iz tuša sam došla pravo ovde danas. Imam vrlo vremena iskreno, spavam periodično. Kada mi deca idu u školu, probudim se, ispratim ih, pa se opet vrtim u krevet. Ponedeljak je radni dan svima,a meni je kao nedelja, jer je meni vikend radan. Radim obično vikendom, ali kada škola zovem, nema odmora - rekla je Tanja za Republiku.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Tanja Savić i Dragana Mirković

Na pitanje da li su njena deca nasledila talenat od nje, Savićeva je otkrila i priznala da li bi volela da krenu njenim stopama.

-Volela bih da krenu mojim stopama. Dok su bili baš mali pokazivali su interesovanje i talentat za muziku, što su stariji imaju druge afinitete. Đorđe je voleo da igra fudbal, pa sad trenira karate. Skoro me pitao da se vrati na fudbal i tako u nedogled. Treba ih samo usmeriti na ono što vole - objasnila je ona, pa dodala šta joj najteže pada.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Tanja Savić i Dragana Mirković

-Najteže mi pada što moram da budem i otac. Parovima je mnogo lakše jer mogu da prebace obaveze jedan na drugog. Ja to ne mogu, moram sama sve da ispratim, snalazim se kako znam, borim se. Mora da se priča i razgovara sa decom - istakla je pevačica.

Pevačica nije krila ni u kakvim je odnosima sa bivšem mužem, te objasnila da ona nema ništa protiv da Dušan dođe u Srbiju i poseti decu:

-Oni se čuju sa tatom i trebaju da se čuju. Volela bih da stupim u komunikaciju sa njim, ali on ne želi, prosto je to njegova želja. Na primer, bilo je situacija kada mi je škola tražila izvode iz knjige rođenih na engleskom jeziku, pošto su tamo rođeni. Poslala sam mu zahtev da mi to pošalje, nije mi odgovorio. Opet sam mu poslala da ne treba meni, već školi, ali opet nisam dobila odgovor - objasnila je Tanja, pa iznenadila.

-Naravno da bi oni voleli da vide tatu, to im je tata. On uvek može da dođe u Srbiju, on ima neke repove ovde, ali neka stisne zube i neka dođe! - rekla je ona. 

Šta je još Tanja rekla, pogledajte u videu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading