IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA: Ivan Ilić pred TRANSFEROM KARIJERE - italijanski velikan HITNO želi da dovede srpskog reprezentativca!

Autor:

Sport

02.12.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilić bi u januaru lako mogao da promeni sredinu i pojača klub koji će se okušati u osmini finala elitnog takmičenja na "Starom kontinentu".

IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA: Ivan Ilić pred TRANSFEROM KARIJERE - italijanski velikan HITNO želi da dovede srpskog reprezentativca!

Foto: Starsport

Vezista Verone Ivan Ilić mogao bi da pojača Napoli posle Mundijala u Kataru, prenosi "Mozzartsport" pisanje italijanskih medije.

Pored Ilića, klub sa juga Italije silno želi još jednog potencijalnog srpskog reprezentativca, a reč je o fudbaleru Udinezea Lazaru Samardžiću. Ipak, realnije je da on tek na leto stigne na stadion "Dijego Maradona".

Republika

Foto: Profimedia

Ilić i Samardžić na meti Napolija

Što se tiče nekadašnjeg veznog fudbalera Crvene zvezde, koji duži vreme sa uspehom igra za Veronu, izričita želja trenera lidera Serije A Lučana Spaletija je da ga dovede tokom zimskog prelaznog roka, a ostaje još da Napolitanci realizuju posao.

Podsetimo da Ilić brani boje Srbije na Mundijalu u Kataru, posle kojeg ga po svemu sudeći čeka transfer karijere, a "Orlovi" se od 20 časova sastaju sa Švajcarskom u meču koji će odlučiti putnika u osminu finala.

Ivan Ilić ima 21 godinu, Crvena zvezda ga je svojevremeno u paketu sa bratom Lukom prodala Mančester sitiju, a na Apeninima je od 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading