NAKON ŠTO JOJ JE BIVŠI MUŽ UHAPŠEN, OGLASILA SE TAMARA ĐURIĆ: Starleta u nikad boljem raspoloženju, a jedan detalj primetili su svi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.11.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić oglasila se na Instagramu nakon hapšenja Nikole Kačarevića

NAKON ŠTO JOJ JE BIVŠI MUŽ UHAPŠEN, OGLASILA SE TAMARA ĐURIĆ: Starleta u nikad boljem raspoloženju, a jedan detalj primetili su svi! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Pod sumnjom da čini grupu takozvanih Radojevih "Vračaraca", bivši muž Tamare Đurić, Nikola Kačarević, uhapšen je u petak sa još 16 osoba. 

Poznata starleta toga dana nije želela da se oglašava za medije, a sada se pojavio njen snimak na društvenim mrežama. Naime, ona je imala nekoliko objava od kojih je jedna iz automobila, a jedna iz provoda u kojoj je snimala svoju skupocenu garderobu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Tamara Đurić u emisiji "Ami Dži šou"

Na snimku koji je Đurićeva objavila, moglo se videti njeno bujno poprsje i vitka figura, što ukazuje da se starleta nimalo nije uzrujala zbog situacije u kojoj je njen bivši muž, te izgleda kao da ona nema nikakve veze sa njim. 

 

 

Podsetimo, Tamara je nedavno izjavila da se razvodi od Nikole, ali do zvanične brakorazvodne parnice nije došlo te je Kačarević i dalje u braku s njom. A kako se spekuliše, njih dvoje su se i pomirli, te razvod nisu ni planirali.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading