SLAVICA ĆUKTERAŠ VIĐENA SA BIVŠIM MUŽEM U JAVNOSTI: Nakon njega nije našla novu ljubav, a svi se pitaju šta rade zajedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon razvoda, Slavica Ćukteraš prvi put sa bivšim mužem pred očima javnosti

SLAVICA ĆUKTERAŠ VIĐENA SA BIVŠIM MUŽEM U JAVNOSTI: Nakon njega nije našla novu ljubav, a svi se pitaju šta rade zajedno! (FOTO)

Foto: e-stock/A. NALBANTJAN

2019. godine naša pevačica Slavica Ćukteraš razvela se od golmana Vlade Adamova, sa kojim ima ćerku Viktoriju, a sada se, nakon mnogo vremena, pojavila sa njim u javnosti.

Naime, Slavica je sada objavila zajednički video s njim na svom Instagram profilu, na koje Vladam su odlično raspoloženi i nasmejani.

- Jel moram da se vežem u tvom autu? - upitala je Ćukterašova provocirajući uz osmeh, a bivši joj je odgovorio:

- Moraš. U stvari ne moraš - "sažalio se" Vlada, takođe uz osmeh. Uz video, Slavica je napisala i priznala u svom duhovitom stilu:

- Kako kaže ex muž.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Slavica Ćukteraš

Slavica je od početka oduvek sad već bivšeg muža, čak i venčavali nije bilo mogućnosti da se fotografiše njihova ceremonija, već su to uradili u potpunoj tajnosti.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Vlada Adamov

Podsetimo, iako je već više godina prošlo otkako živi sama sa ćerkom, Slavica nije našla novu ljubav. Posle razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading