VELIKI SKANDAL U KATARU: Samjuel Eto NOKAUTIRAO snimatelja! Kamerunac IZGUBIO ŽIVCE, kamere SVE UHVATILE! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.12.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto malo ko je mogao da očekuje.

VELIKI SKANDAL U KATARU: Samjuel Eto NOKAUTIRAO snimatelja! Kamerunac IZGUBIO ŽIVCE, kamere SVE UHVATILE! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Samjuel Eto udara navijača

Fudbalska reprezentacija Kameruna završila je takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru u grupnoj fazi.

Kamerunci su bili treći, iza Brazila i Švajcarske, a ispred Srbije, te su morali kući i pored tri osvojena boda.

Prvi čovek njihovog Saveza, legendarni Samjuel Eto, našao se u centru pažnje jednog skandala. Naime, Eto je imao obračun sa snimateljom u blizini stadiona u Dohi posle utakmice Brazil - Južna Koreja (4:1).

I to nije bio običan verbalni obračun, već fizički. Eto je kolenom nokautirao mladića koji ga je sve vreme snimao kamerom. Ništa nije slutilo da će se desiti ovako nešto jer je Samjuel Eto prihvatio nekoliko fotografija sa navijačima i delovao je veoma raspoloženo.

Ipak, u trenutku je rešio da uzme stvar u svoje ruke i reaguje veoma burno, te fizički nasrne na nesrećnog snimatelja. Šta je po sredi i da li ga je ovaj isprovocirao, ostaje nepoznato, ali je Eto totalno izgubio živce.

Predsednik Fudbalskog saveza Kameruna, sve je šokirao napadom na pripadnika medija, i jasno je da je bivši as Barselone, Intera i Čelsija bio vidno besan.

 

 

Videćemo da li će nadležni organi ispitati ovaj slučaj koji je snimljen i koji je isplivao u javnost ili će se sve završiti na ovome. Legendarni Kamerunac ima 41 godinu i trenutno je na čelu tamošnjeg Saveza, a tokom karijere za reprezentaciju je igrao čak 118 puta i dao je 56, a namestio sedam golova.

Promenio je veliki broj klubova, a najveći trag ostavio je u Interu sa kojim je u sezoni 2009/10. osvojio tripletu (šampionat, Kup i Ligu šampiona). Čak četiri puta bio je biran za igrača godine u Africi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading