SKANDALOZNI SNIMAK NA KOM ALBANSKI REPER PSUJE SRBE ZGROZIO SVET! Usred Italije seje MRŽNJU i poziva na NASILJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.12.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi albanski reper napravio skandalozni nastup.

SKANDALOZNI SNIMAK NA KOM ALBANSKI REPER PSUJE SRBE ZGROZIO SVET! Usred Italije seje MRŽNJU i poziva na NASILJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Nakon utakmice na Svetskom prvenstvu između reprezentacije Srbije i reprezentacije Švajcarske došlo je do kulminacije sukoba i netrpeljivosti između Srba i Albanaca jer su pripadnici albanske nacionalnosti, pre svega oni koji žive na teritoriji Kosova i Metohije prebacili političke sukobe na teren i sport, a igrači Đerdan Šaćiri i Granit Džaka ušli su u fizičke okršaje sa našim igračima.

Foto: Printscreen/TikTok

Albanski reper Don Džoni provocira Srbe

Incidenti sa terena, preneti su i na estradnu scenu, pa je tako albanski reper Don Džoni napravio skandaloznu scenu na nastupu u Italiji, a sramotan snimak pojavio se na društvenim mrežama i šokirao svet.

Naime, na snimku se vidi kako reper skandira na bini na albanskom jeziku, a publika ga prati uglas. Po onome što se može čuti on psuje Srbe i poziva na mržnju. Oni koji su došli da ga slušaju su sa oduševljenjem prihvatili njegovu provokaciju, a kako u Italiji živi veliki broj pripadnika albanske nacionalnosti, ni ne čudi njihova reakcija.

 

 

Inače, Don Džoni je rođen 2000. godine u selu Novo Čikatovo, opština Glogovac na Kosovu i Metohiji, južnoj autonomnoj pokrajini Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading