EKSKLUZIVNO IZ KATARA: Slavko Perović poslao SNAŽNU PORUKU momcima pred KLJUČAN MEČ! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.12.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za istoriju u Dohi.

EKSKLUZIVNO IZ KATARA: Slavko Perović poslao SNAŽNU PORUKU momcima pred KLJUČAN MEČ! (VIDEO)

Foto: Dražen Ostojić

Slavko Perović

 

Fudbaleri Srbije igraju večeras od 20 časova meč decenije protiv selekcije Švajcarske, pošto će odmeriti snage u utakmici trećeg kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Trinaesti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

 

Pre meča u Dohi, veliki broj navijača Srbije se okupio u hotelu "Riksos", gde su smešteni i naši fudbaleri, a napravili su i sjajnu atmosferu pred večerašnji meč. Jedan od prisutnih bio je i Slavko Perović, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, ali i Rada, Dinama iz Bukurešta, kao i brojnih turskih klubova. On je za portal Republika.rs dao svoje viđenje pred današnji duel.

- Očekujem kao i svi Srbi, kao i svi naši navijači, da uđemo danas hrabro u utakmicu, ali i u neku ruku  pametno,  da pobedimo bar minimalnim rezultatom, a takođe verujem da će to biti dovoljno da se plasiramo u narednu rundu u Kataru - izjavio je Slavko Perović za portal "Republika".

Foto: Tanjug/AP

Srbija će imati sjajnu podršku večeras u Dohi

Takođe, Perović je istakao i da je možda bolje krenuti sa jednim napadačem, ali da se za sve pita selektor, koji je do sada mnogo puta pokazao da je u pravu.

- Da se ja pitam, više bih voleo da krenemo sa jednim napadačem, jer ako krene loše uvek možemo da promenimo na dvojicu napred. Ali selektor je toliko dobrih odluka do sada doneo da mi ne trebamo da ulazimo u te neke stvari vezane za taktiku i bilo šta vezano za struku. Šta god da bude odlučio verujem da će biti prava odluka, naše je da ga podržimo jer drugu i bolju državu nemamo, drugu reprezentaciju nemamo i naše je da samo budemo svim srcem uz njih - dodao je Perović.

Meč Srbije i Švajcarske se igra na stadionu "974", a naša selekcija mora da pobedi ukoliko želi da prođe u osminu finala.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading