KRENULE PRIPREME ZA MEČ DECENIJE: Navijači Srbije napravili SJAJNU ATMOSFERU u hotelu gde su smešteni "orlovi"! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.12.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo sjajan dan za Srbiju.

KRENULE PRIPREME ZA MEČ DECENIJE: Navijači Srbije napravili SJAJNU ATMOSFERU u hotelu gde su smešteni "orlovi"! (VIDEO)

Foto: Dražen Ostojić

 

 

 

Fudbaleri Srbije igraju večeras od 20 časova meč decenije protiv selekcije Srbije, pošto će odmeriti snage u utakmici trećeg kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Trinaesti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

 

Sve staje u jedan meč. Nakon poraza od Brazila i remija sa Kamerunom, naše momke večeras čeka meč odluke, a to su očigledno prepoznali i navijači Srbije, koji su se već okupili ispred hotela "Riksos", u kom su smešteni naši fudbaleri, i napravili su savršenu atomsferu.

Koliko novca treba da se izdvoji za ovakav užitak govori podatak da ulaz u hotel košta oko 170 evra, dok je jedno pivo čak 15 evra. Ipak, to nije sprečilo naše navijače da na pravi način požele sreću srpskim fudbalerima, ali i da se istovremeno opuste pred pravi stres koji sve nas čeka večeras, kada započne utakmica na stadionu "974" u Dohi.

Navijači iz Srbije su već tokom ranog popodneva krenuli da se okupljaju u centru Dohe, a odatle su mnogi produžili do hotela "Riksos". Večeras uz naš tim neće biti samo srpski navijači, pošto su podršku Srbiji obećali i neki Brazilici u Dohi.

Utakmice grupe G počinju večeras od 20 časova, a dva sata kasnije znaće se koja će se selekcija, uz Brazil, plasirati u osminu finala, gde će izaći na megdan rerpezentaciji Portugala.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading