HAOS POSLE ELIMINACIJE: Nemci ISPROVOCIRANI, pa krenuli u FIZIČKI OBRAČUN sa Arapima! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.12.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je vruće.

HAOS POSLE ELIMINACIJE: Nemci ISPROVOCIRANI, pa krenuli u FIZIČKI OBRAČUN sa Arapima! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Nemačke

Fudbalska reprezentacija Nemačke eliminisana je sa Svetskog prvenstva.

Nemci su savladali Kostariku sa 4:2, ali ta pobeda nije bila dovoljna jer su Japanci pobedili Španiju (2:1), pa je četa Henesa Flika završila treća u grupi.

Frustrirani dešavanjima na terenu, navijači Nemačke bili su vinovnici incidenta na tribinama.

Oni su pognutih glava napuštali teren, a arapski navijači provocirali su ih fotografijama na kojima je bio lik nekadašnjeg reprezentativca Nemačke, Mesuta Ozila. Zbog toga je i došlo do manjeg incidenta, u kom su navijači Nemačke želeli da otmu pomenute fotografije, ali se sve završilo bez većih posledica. Krenuli su fizički da se obračunaju sa Arapima, uputili su im niz psovki i pretnji, ali je ipak ostalo na tome.

 

 

Podsetimo, Ozil od 2018. godine ne nastupa za reprezentaciju Nemačke, kako je tada naveo u saopštenju, zbog "rasizma i nepoštovanja", a sve je počelo da se zahuktava kada je fudbaler objavio sliku sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, posle Svetskog prvenstva u Rusiji, što je naišlo na burne reakcije nemačke javnosti.

Ovaj tridesetčetvorogodišnjak je prošao mlađe kategorije nemačke reprezentacije, dok je za A tim odigrao 92 utakmice i postigao 23 gola. Sa mladom reprezentacijom Nemačke bio je evropski šampion 2009. godine, dok je kao senior osvojio Mundijal 2014. godine, a četiri godine pre toga bio deo tima koji je završio na trećem mestu.

Trenutno Mesut Ozil brani boje Bašahšehira u Turskoj, a tokom karijere nastupao je za brojne velike evropske klubove. U Nemačkoj je bio deo Šalkea i Verdera, u Engleskoj Arsenala, u Španiji Reala, a u Turskoj Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading