SKANDAL! Dečka Snežane Đurišić LJUBILA nepoznata devojka pred njom, pevačica IZGORELA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.12.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić joj nije ostala dužna.

SKANDAL! Dečka Snežane Đurišić LJUBILA nepoznata devojka pred njom, pevačica IZGORELA! (VIDEO)

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Pevačica Snežana Đurišić 2013. godine je ostala udovica kada je njen suprug Slobodan Gvozdenović preminuo, nakon što ju je odvezao na nastup u Beč.

Snežana je godinama bila skrhana gubitkom, a onda joj je u život ušao poznati ginekolog Vanja Milošević sa kojim je godinama u srećnoj ljubavi.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Snežana Đurišić i Vanja Milošević u vezi

Njega prati glas švalera. Sa jednom studentkinjom je pre nekoliko godina dobio vanbračno dete, što nije krio od Snežane, a pre nekog vremena je u javnosti nastao haos kada su se pojavile fotografije na kojima se on ljubi sa nepoznatom plavušom, a o skandalu se pevačica nije oglašavala. Bez obzira na sve prepreke, njihova ljubav je opstala i svaki put ističu koliko su srećni.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak, na kome Snežana i Vanja sede u jednom restoranu dok nepoznata devojka prilazi stolu i ljubi ginekologa u obraz. Pevačica je to sve ispratila kislim osmehom, a celu situaciju je morala i da prokomentariše.

- Kako jedna fina, stidljiva cura.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Sanja

02.12.2022 19:07

Snezana mnogo vas cenim i uzivam u vasem glasu ali me zbunjuje da mozete to sve da trpite i tolerisete ponasanje vaseg prijatelja . Lepi ste i mozete da birate a ne da trpite .

dare

03.12.2022 13:15

ružni i jedno i drugo pas se nebi popišo

sara

03.12.2022 13:55

Ovaj folk ginekolog blamira se!!!!.

Nina

06.12.2022 15:31

Klinka nevaspitana !