SEKA ALEKSIĆ ISKOPIRALA ENA LUNU? Pevačica se pojavila sa jelkom na kolima, jutjuberka se oglasila u jeku drame i poručila JEDNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.12.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Luna i Seka Aleksić godinama su u svađi i taman kada su svi mislili da se situacija stišala, jutjuberka i pevačica su ponovo zaratile.

SEKA ALEKSIĆ ISKOPIRALA ENA LUNU? Pevačica se pojavila sa jelkom na kolima, jutjuberka se oglasila u jeku drame i poručila JEDNO! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Pevačica Seka Aleksić godinama je u lošim odnosima sa poznatom influenserkom Enom Čubrilom, poznatijom kao Ena Luna na društvenim mrežama. Tokom jedne modne revije, Enu smo upitali zbog čega je u lošim odnosima sa pevačicom, na šta ona nije htela da da odgovor, te je kroz osmeh poručila, da je pitanje upućeno na pogrešnu adresu. 

Međutim, drama ove dve ljute rivalke se nastavlja i to u punom jeku!

Naime, kako se približio decembar, Ena Luna odlučila je da je svojim pratiocima priredi poznati ,,Vlogmas" u kom će tokom celog meseca izbacivati po jedan snimak dnevno. Za isti serijal napravila je i uvodnu špicu u kojoj se može primetiti i skupoceni automobil, na koji je okačila ukrasnu jelku i tako se vozila cestom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

 

Tu ništa ne bi bilo čudno, budući da su svi oduševljeni njenom idejom i komentari se nižu jedan za drugim. Ono što je privuklo nama pažnju jeste da se Seka sa koleginicom Slađom Alegro na konferenciji za medije povodom novogodišnjeg nastupa, u isto dekorisanom automobilu sa jelkom na vrhu, gde smo takođe bili prisutni. 

Foto: ATA Images

Seka Aleksić iskopirala jutjuberku Ena Lunu sa jelkom na kolima

Tim povodom pozvali smo Ena Lunu, kako bismo utvrdili koja je od njih dve prva došla na ideju sa jelkom na kolima. 

- Nije me iskopirala, sve je šala, meni je to baš simpatično, što se nešto poklopi kada smo nas dve u pitanju. Meni je bitno da je ovo stvarno ispalo svetski urađeno, jako sam zahvalna Batajiću, koji je tu sve vreme i koji mi je mnogo pomogao oko svega, on je to osmislio. Ne bih da komentarišem sada ove stvari, jer nam ide Nova godina, Božić, vreme je da se malo šalimo, veselimo, a ja sam tu da sa prijateljima i mojim pratiocima podelim sve to i mogu zaista da ti kažem da vas stvarno očekuje u Vlogmasu toliko smeha, kao i svake godine - ispričala je Ena Luna za Republiku. 

Želimo da čujemo vaše mišljenje, kome bolji ova nesvakidašnja ideja - Seki ili Ena Luni?

Foto: ATA Images, Youtube.com pritnscreen/Ena Luna

Ena Luna i Seka Aleksić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading