MAJSTOR PROGNOZE: Rade Bogdanović ponovo DOMINIRA - šokirao celu Srbiju svojim rečima!

Autor:

Sport

02.12.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je fudbalski stručnjak bio u pravu.

MAJSTOR PROGNOZE: Rade Bogdanović ponovo DOMINIRA - šokirao celu Srbiju svojim rečima!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler, a sada poznati fudbalski stručnjak i analitičar, već nekoliko godina okupira pažnju javnosti zbog svojih iskrenih komentara, a posle jučerašnjih mečeva se ispostavilo da je opet bio u pravu.

Trinaesti dan Mundijala u Kataru možete pratiti u live blogu.

Prvenstvo je, između ostalog, obeležila senzacionalna pobeda Japana protiv Nemačke, kada su Azijci preokrenuli vođstvo "Pancera". Tada je Bogdanović izjavio da bi voleo da Nemačka ispadne, kao i da vrlo lako može da zamisli takav scenario.

-  Drago mi je što su izgubili. Voleo bih da ispadnu u grupi. Više su se bavili ljudskim pravima nego fudbalom. Više su se bavili kako je Katar dobio prvenstvo i kako radnici rade, a ne gledaju u svoje dvorište -  rekao je tom prilikom Bogdanović.

Foto: RTS/printscreen

Rade Bogdanović je ponovo bio u pravu

Takođe, posebnu pažnju izazvala je njegova rečenica da bi "postio na hlebu i vodi sedam dana kada bi Nemci ispali". Očigledno je da će sada morati da stane iza svojih reči, pošto su "Elfovi", posle šokantnih rezultata juče, ostali bez plasmana u osminu finala, drugi put uzastopno.

Dalje su iz grupe E prošli Japan, koji će se u osmini finala sastati sa selekcijom Hrvatske, odnosno Španija, koja će se u narednoj fazi ukrstiti sa reprezentacijom Maroka.

Do kraja grupne faze ostala su još četiri duela, u okviru grupa G i H, a najznačajniji je svakako meč od 20 časova, u kom se sastaju Srbija i Švajcarska.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading