SJAJAN DUEL NEMACA I ŠPANACA: Rezervisti pogađali, podela bodova koja donosi DRAMU pred poslednje kolo!

Autor:

Sport

27.11.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi bez pobednika.

SJAJAN DUEL NEMACA I ŠPANACA: Rezervisti pogađali, podela bodova koja donosi DRAMU pred poslednje kolo!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Španije i Nemačke remizirali su 1:1 u okviru 2. kola grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Crvena furija sada vodi u grupi sa četiri boda, Japan i Kostarika imaju po tri boda, dok su Nemci poslednji sa jednim bodom.

U prvom poluvremenu nismo videli pregrtš velikih prilika.

Prvi je pripretio Dani Olmo, bivši fudbaler Dinama iz Zagreba je sjajno tukao iskosa sa leve strane, ali je Maunel Nojer krajnjim naporom vrhovima prstiju odbio loptu na prečku.

Petnaestak minuta kasnije sa sličnog mesta okušao je sreću i Đordi Alba, ali je njegov udarac završio pored gola.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Duel Gavija i Gorecke

Nemci nisu imali nijednu pravu priliku, ali je u 39. minutu posle slobodnog udarca Antonio Ridiger glavom savladao Unaija Simona. Ipak, pogodak je opravdano poništen zbog ofsajda u kojem se nalazio fudbaler Real Madrida.

Panceri su mogli do vođstva u 56. minutu, Džošua Kimih je snažno šutirao iz izgledne pozicije, ali je neverovatni Simon uspeo da ukroti udarac fudbalera Bajerna.

Šest minuta kasnije fantastična akcija Španije, koju pogotkom kruniše rezervista Alvaro Morata i tako dovodi Crvenu furiju u vođstvo od 1:0.

Nemačka je nakon gola svim silama krenula ka golu rivala, dok se Španija oslonila na kontra napade. Džamal Musijala imao je veliku priliku u 73. minutu, šutirao je iz velike blizine, ali je Simon ponovo bio na mestu.

Ipak, spasa za Špance nije bilo u 83. minutu, rezervista Niklas Filkrug je iz slične pozicije, iz koje je šutirao Musijala, preciznim udarcem savladao nemoćnog golmana Španije.

Do kraja meča promene rezultata nije bilo, iako je Leroj Sane u šestom minutu nadoknade imao veliku priliku, a pred poslednje kolo u ovoj grupi svi mogu da ispadnu, ali i svi mogu da prođu dalje.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading