ŠOKANTNA SCENA POSLE ELIMINACIJE! Navijač Meksika doživeo NERVNI SLOM: Sevale pesnice, pa uzeo NOŽ u ruke! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.12.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je njegova reprezentacija ispala sa Mundijala.

ŠOKANTNA SCENA POSLE ELIMINACIJE! Navijač Meksika doživeo NERVNI SLOM: Sevale pesnice, pa uzeo NOŽ u ruke! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Meksika

Rasplet u grupi C Svetskog prvenstva u Kataru bio je takav kao da su ga režirali doajeni filmske industrije poput Hičkoka, Tarantina, braće Koen i sličnih.

Argentina je savladala Poljsku sa 2:0, a Meksiko je sa 2:1 bio bolji od Saudijske Arabije.

Konačna tabela izgledala je ovako - Argentina 6, Poljska 4, Meksiko 4, Saudijska Arabija 3. Dakle, Poljaci i Meksikanci su završili sa istim brojem bodova, a do 95. minuta imali su i istu gol razliku. Tada bi odlučivao broj kartona gde je Poljska bila u prednosti, tako da su se Poljaci povukli i čekali kraj meča, a Meksikanci napadali svim silama, te na kraju primili gol.

Navijači Meksika nisu mogli da podnesu ovaj poraz. Mnogi su na stadionu čak i zaplakali, a najteže je sve podneo jedan navijač kraj televizijskog ekrana. On se toliko iznervirao da je u potpunosti razlupao svoj TV!

 

 

Prvo je udarao ekran pesnicama, a onda je uzeo nož i zabadao ga svom snagom u već polomljeni ekran, a njegov izliv besa ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.

Zaista šokantna scena i velika je sreća da osim televizora niko nije nastradao!

Meksikanci su odigrali odlično Svetsko prvenstvo, ali su na kraju ipak eliminisani. Prvo su remizirali bez golova protiv Poljaka, zatim su ostavili odličan utisak protiv Argentine, ali su poraženi sa 0:2, a zatim su održali čas fudbala Saudijskoj Arabiji, ali lopta više od dva puta nije htela u gol.

Poljaci su imali više sreće, a golman Vojčeh Ščesni jedan je od najzaslužnijih što Argentinci nisu uspeli da postignu više od dva gola i sruše im snove o osmini finala Mundijala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading