ŠOK NA MUNDIJALU: Selektor PODNEO OSTAVKU u Kataru!

Autor:

Sport

01.12.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađujuća odluka na Svetskom prvenstvu.

ŠOK NA MUNDIJALU: Selektor PODNEO OSTAVKU u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Herardo "Tata" Martino više neće biti selektor meksičke reprezentacije, pošto je podneo ostavku nakon što je ova selekcija ispala u grupnoj fazi Mundijala u Kataru.

Dvanaesti dan Mundijala možete pratiti na live blogu.

Selekcija Meksika je završila takmičenje već na startu Svetskog prvenstva, čime je prekinula svoj neverovatan niz, pošto su do sada prolazili grupnu fazu na svakom Mundijalu na kom su učestvovali.

Meksikanci nisu razočarali, bili su veći deo egal sa Argentincima, odigrali su remi sa Poljskom, a takođe su bili i bolji od Saudijske Arabije, ali su na kraju zbog gol razlike ispali sa turnira.

Foto: Tanjug/AP

Tata Martino nije uspeo da prođe dalje sa Meksikom

Martino nije časio, pa je posle ispadanja odlučio da završi svoj mandat na klupi Meksika.

Za ovu frustraciju i razočaranje koje osećamo najviše sam ja odgovoran i preuzimam svu odgovornost. Moj je ugovor istekao je poslednjim sudijskim zviždukom - rekao je Martino, koji je Meksiko vodio od 2019. godine na 66 utakmica.

Dalje su iz grupe C prošle Argentina, i pored šokantnog poraza na startu od selekcije Saudijske Arabije, kao i Poljska, koja je otišla dalje iako je, objektivno, pokazala manje i od Meksika i od Saudijaca. Argentina će u osmini finala igrati sa Australijom, dok će se Poljska sastati sa Francuskom.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Herardo Martino je ranije u karijeri vodio selekcije Argentine i Paragvaja, ali i ekipu Barselone. 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading