ZVICEROVA NAGRADA U KOKAINU ZA UBISTVO LJEPOJE: Po kilogram za Belivuka i Miljkovića

Autor:

Hronika

01.12.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Svedočenje nastavlja svedok saradnik Srđan Lalić.

ZVICEROVA NAGRADA U KOKAINU ZA UBISTVO LJEPOJE: Po kilogram za Belivuka i Miljkovića

Foto: D.Kadić, republika, MUP

Srđan Lalić o zločinima klana Belivuk-Miljković

Sudija se raspituje za silovanje mladića u bunkeru kako je Srđan Lalić udarao i čime žrtvu.

- Da jesam udarao sam ga nekoliko puta po nogama, cevanicama, ali mu ni koža nije pukla. To sam uradio držalicom od lopate. Želeo sam da mu nanesem bol - odgovorio je Lalić.

Na pitanje suda Lalić dalje pojašnjava kakvu je ulogu imao okrivljeni Dragan Mitrović u ubistvu Zdravka Radojevića:

-Dragan Mitrović je obilazio lokaciju na kojoj je trebalo da boravi Zdravko radojević, obilazio je neku kladionicu i trebalo da detektuje mercedes, nadzorisao mesto stanovanja njegove porodice...Mi smo bili tad au turskoj i preko skaj asu stizale slike automobila koje je Mitrović fotografisao.

Belivuk i Miljković su vas pitali da podelite sa Milošem Budimirom kokain koji je Radoje Zvicer poslao kao nagradu kad ste ubili Milana Ljepoju, po kilogram za svakog. Zašto su to uradili? - upitala je sudija.

Lalić je rekao da Budimir nije učestvovao u ubistvu.

- Miloš Budimir je imao koronu i to sam znao jer je takav dolazio u bunker da nas vidi, ali smo se mi bunili da će nas zaraziti.  On nije učestvovao u ubistvu već samo u pratnji pa ga vođe nisu ni spominjale Zviceru - pojašnjava Lalić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading