MESI SE POJAVIO KADA JE BILO NAJTEŽE: Argentina TEŠKOM mukom pobedila Meksiko i ostala u trci za osminu finala!

Autor:

Sport

26.11.2022

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda Gaučosa.

MESI SE POJAVIO KADA JE BILO NAJTEŽE: Argentina TEŠKOM mukom pobedila Meksiko i ostala u trci za osminu finala!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Argentine teškom mukom savladali su Meksiko sa 2:0 u 2. kolu grupe C Svetskog prvenstva u Kataru.

Lionel Mesi i društvo su se oporavili od poraza od Saudijske Arabije i posle dva odigrana kola imaju tri boda, dok su Meksikanci ostali na samo jednom bodu.

Argentina će protiv Poljske u poslednjem kolu imati direktan duel za prolazak dalje, dok će Meksiko svoje mesto u osmini finala tražiti protiv ekipe Erva Renara.

U prvom poluvremenu gledali smo veliku taktičku borbu sa veoma malim brojem prilika. Ovo je bilo možda i najgorih prvih 45 minuta na prvenstvu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolju priliku imao je Meksiko, kada je Vega u 45. minutu sjajno izveo slobodan udarac, ali je Emilijano Martinez fantastično intervenisao.

Argentina je zaigrala nešto bolje u nastavku, krenula je sve više da preti rivalu. Mesi i Di Marija su prvi zapretili golu Očoe.

Ipak, to je sve bilo daleko od neke dobre igre Gaučosa. U trenucima kada su oba tima izgledala loše, pojavio se Mesi. Sjajni fudbaler PSŽ-a lepo je šutirao sa 18 metara posle dodavanja Anhela di Marije i tako savladao nemoćnog Očou.

Meksiko nije uspeo ozbiljnije da pripreti Martinezu, da bi konačnih 2:0 postavio Enco Fernandez prelepim pogotkom desnom nogom.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading