Mesi dobio OZBILJNE PRETNJE! Argentinac u strahu, reči ČUVENOG BOKSERA odzvanjaju: Neka moli Boga da ga ne nađem!

Autor:

Sport

29.11.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve posle meča protiv Meksika.

Mesi dobio OZBILJNE PRETNJE! Argentinac u strahu, reči ČUVENOG BOKSERA odzvanjaju: Neka moli Boga da ga ne nađem!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Fudbalska reprezentacija Argentine na krilima Lionela Mesija uspela je da savlada Meksiko u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kataru (2:0).

Mesi je postigao gol i imao asistenciju, te se donekle iskupio za lošu igru i poraz od Saudijske Arabije u prvoj rundi (1:2).

U poslednjoj rundi koja je na programu u sredu sastaće se Argentina i Poljska, odnosno Meksiko i Saudijska Arabija, a sve ekipe i dalje imaju šansu za plasman u narednu fazu.

Pobedu protiv Meksika Argentinci su znali da proslave, a zbog jednog snimka iz svlačionice Lionel Mesi bi mogao da se nađe u ozbiljnom problemu. Naime, Meksikanci su optužili slavnog asa da je namerno gazio dres Meksika i njime brisao pod u svlačionici. To je zasmetalo legendarnom bokseru Saulu Kanelu Alvarezu koji je uputio otvorene pretnje Mesiju:

 

 

Video sam da je Mesi čistio pod sa našim dresom i zastavom. Neka moli Boga da ga ne pronađem - napisao je Kanelo na Tviteru.

- Baš kao što ja poštujem Argentinu on treba da poštuje Meksiko. Ne govorim o svim Argentincima, već samo o ovom sr*nju koje je Mesi napravio u svlačionici - dodao je bokser.

Mesi je nakon meča razmenio dresove sa jednim fudbalerom Meksika, a na snimku se vidi da je dres rivala završio ispod njegovih nogu u svlačionici. Meksikanci su zbog toga ogorčeni jer smatraju da je kapiten Gaučosa namerno ponizio njihovu selekciju.

Da li je tako i bilo, ostaje da se vidi, jedno je sigurno - Mesiju neće biti prijatno ako naleti na boksera iz Meksika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading