DA LI JE OVO DOZVOLJENO? OPKLADA Mesija i Poljaka USRED utakmice! Argentinac ZARADIO, ali NEĆE biti isplaćen!

Autor:

Sport

01.12.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva situacija.

DA LI JE OVO DOZVOLJENO? OPKLADA Mesija i Poljaka USRED utakmice! Argentinac ZARADIO, ali NEĆE biti isplaćen!

Foto: Tanjug/AP

Vojčeh Ščesni na meču Argentina - Poljska

Fudbalska reprezentacija Argentine uspela je da savlada Poljsku (2:0) i plasira se u osminu finala Svetskog prvenstva gde će igrati protiv Australije.

Argentinci su preboleli poraz od Saudijske Arabije u prvoj rundi, pa su trijumfima protiv Meksikanaca i Poljaka stigli čak do prvog mesta u grupi.

Uspela je Argentina u drugom poluvremenu da slomi otpor Poljaka koji su se posle prvih 45 minuta držali zahvaljujući golmanu Vojčehu Ščesnom. On je odbranio nekoliko zicera među kojima i penal koji je sam i skrivio.

Upravo dok se gledao VAR i dok se diskutovalo da li će penal biti ili ne, Ščesni i Mesi su napravili opkladu!

Više o svemu otkrio je poljski golman:

- Pričali smo pre penala, rekao sam mu da mogu da se kladim u 100 evra da ga neće dosuditi. Izgubio sam opkladu sa Mesijem. Ne znam da li je to dozvoljeno na Svetskom prvenstvu, ali trenutno me ne zanima. Ne planiram da mu platim. Ne zanima njega 100 evra, verujem da ima dovoljno - rekao je vidno nezadovoljni Ščesni.

Dok je Ščesni bio ljut, Mesi se nije obazirao na sve to. Omaleni Argentinac nastavio je da ruši rekorde pa je prestigao Dijega Armanda Maradonu po broju nastupa na Mundijalima - sada ih ima 22, jedan više od legende.

- Dijego bi bio srećan. Uvek je bio srećan kada se lepe stvari dešavaju reprezentaciji, kao i meni lično. Bio mi je uvek blizak, privržen. Nema sumnje da bio srećan što smo prošli među 16 najboljih, ali i zbog svega što se dešavalo na terenu - rekao je Mesi po završetku utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading