IZBAČENI KAMERUNAC ZAPALIO JAVNOST: Nije mi dozvoljeno da BUDEM NA TERENU PROTIV SRBIJE!

Autor:

Sport

29.11.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je prava istina?

IZBAČENI KAMERUNAC ZAPALIO JAVNOST: Nije mi dozvoljeno da BUDEM NA TERENU PROTIV SRBIJE!

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno, 3:3, sa selekcijom Kameruna u meču drugog kola Svetskog prvenstva u fudbalu.

Pred ovu utakmicu Kamerunci su se našli u centru pažnje jednog skandala u kom je prvi golman, Andre Onana, izbačen iz reprezentacije.

Selektor Rigobert Song otkrio je da se to desilo zbog nediscipline.

U ekipi je potrebna disciplina, ne možete da radite jedni sa drugima bez toga. Potrebno je da budete deo tima, da shvatite svoju odgovornost. Nikada nismo dovodili u pitanje njegove kvalitete, igra za jedan od najboljih timova u Evropi. Međutim, morate da shvatite da je tim iznad svakog pojedinca - rekao je Song, pa dodao da Onana i dalje nije napustio Katar:

- Zamolio sam ga da sačeka, da vidimo šta će biti. Sve je na njemu. Ponoviću - tim je bitniji od interesa bilo kog pojedinca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rigobert Song

 

Sada se oglasio i Andre Onana koji je i zvanično napustio reprezentaciju, a istakao je da mu nije dozvoljeno da bude na terenu protiv Srbije:

Želim da iskažem moju ljubav prema državi i nacionalnom timu. Juče mi nije bilo dozvoljeno da budem na terenu i da pomognem Kamerunu, kao što ja uvek radim, kako bi se dostigli ciljevi tima. Uvek sam se ponašao tako da sam na prvo mesto stavljao dobrobit ekipe. Svom svojom snagom i energijom sam pristupio rešavanjuu problema i nalaženju rešenja koji se svakom fudbaleru dešavaju, ali sa druge strane nije bilo želje. Bilo je momenata u kojima je bilo teško uklopiti se. Kako god, ja poštujem i podržavam odluke ljudi na čelu našeg tima i države. Dajem svu svoju snagu saigračima jer smo pokazali da možemo da odemo jako daleko u ovom takmičenju. Vrednosti koje promovišem kao fudbaler i kao osoba su one koje me određuju i koje mi je porodica usadila od detinjstva. Igranje za Kamerun je uvek bilo privilecija. Nacija uvek na prvom mestu. Hvala vam - napisao je u zvaničnom saopštenju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana

 

Podsetimo, protiv Srbije je na golu bio 29-godišnji Devis Epasi kom je to bio tek peti meč u nacionalnom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading