BORJAN DOLAZI DA BODRI ORLOVE! Ekskluzivno iz Katara: Srbija pobeđuje Brazil!

Autor:

Sport

23.11.2022

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde podigao naciju na noge!

BORJAN DOLAZI DA BODRI ORLOVE! Ekskluzivno iz Katara: Srbija pobeđuje Brazil!

Foto: Dražen Ostojić

Milan Borjan

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 20 časova igra protiv Brazila na startu Mundijala u Kataru. Golmam reprezentacije Kanade i Crvene Zvezde Milan Borjan rekao je za naš portal da će uživo bodriti Srbiju na stadionu u Dohi.

Borjan je, nažalost, doživeo neuspeh sa Kanadom pošto su poraženi na startu Mundijala od selekcije Belgije - 1:0.

Foto: Republika.rs

 

Borjan je izneo mišljenje o reprezentaciji Srbije i predstojećem meču sa Brazilom. Jednom izjavom podigao je celu naciju na noge.

- Igraju fenomenalno, imaju fenomenalnog selektora i Srbija će pobediti. Imaće moju podršku sa tribina jer sam u poslednjem trenutku uzeo kartu za meč sa Brazilom i dobio dozvolu od svoje reprezentacije. Idem sa Atibom Hačisonom i on će naravno navijati za Srbiju - s osmehom je zaključio Borjan, a zatim se osvrnuo na poraz Kanade od Belgije:

- Odigrali smo jednu taktički veoma dobru utakmicu, imali dosta šansi koje nismo iskoristili. Našom greškom primili smo gol jer nismo bili dovoljno skoncentrisani. Krivo mi je što smo izgubli jer smo pokazali da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom na svetu - rekao je Borjan za Republiku.

Govoreći o očekivanjima za sledeći duel koji Kanada ima sa reprezentacijom Hrvatske, Borjan kaže da idu na pobedu.

- Biće jedna veoma interesantna utakmica, daćemo sve od sebe da pobedimo i njih i Maroko i tako prođemo dalje - kaže Milan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan

Na pitanje da li ima dodatni motiv protiv Hrvata, on kaže da to ne želi da komentariše. Takođe, nije želeo ni da priča o motivacionom govoru pred ovaj meč.

- Ne mogu da otkrivam, to je naša privatna stvar - kratko je rekao.

Ipak, osmeh na licu je imao kada je govorio o svom debiju na Svetskom prvenstvu.

- Zaista je neverovatan osećaj. Ispunjavam sve svoje snove i sa Crvenom zvezdom i sa reprezentacijom, presrećan sam. Čuo sam se sa saigračima iz kluba, pisali su mi kako smo bili bolji tokom utakmice i da im je krivo što smo izgubili, zaista su mi velika podrška - kaže golman Kanade i Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading