ZAKUVALO SE U DOHI: Navijači Engleske i Irana u istom metrou krenuli na utakmicu - sve ODZVANJA od pesme! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.11.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za početak drugog dana na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

Nakon što su reprezentativci Ekvadora savladali Katar na otvaranju Svetskog prvenstva sa 2:0, danas su na programu tri nove utakmice, od čega dve u okviru B grupe.

Drugi dan Mundijala možete pratiti na live blogu.

Republika
 

Jedna od njih je i ona koja otvara program od 14 časova, a u pitanju je duel između Engleske i Irana.

Pred duel na Svetskom prvenstvu navijači obe ekipe su istim metroom krenuli na stadion da gledaju svoje fudbalere. Situacija u metrou se zakuvala, a sa pesmom su krenuli navijači Irana, koji su bili brojniji u ovom vagonu.

Ipak, ni mala grupica engleskih navijača im nije ostala dužna, pa su uzvratili sa pesmom i tako se suprotstavili svojim današnjim rivalima, dok su ostali ljudi sedeli i snimali ovo nadmetanje u pevanju.

Foto: Dražen Ostojić

Navijači Engleske u metrou

Meč između dve selekcije počinje u 14 časova, a jasno je da su Englezi favorit u ovom meču, ali i jedna od reprezentacija koja se potajno pominje kao kandidat za titulu. Ipak, svakako da im neće biti lako protiv Iranaca, koje će predvoditi Mehdi Taremi, navijač Porta.

U drugom meču ove grupe će od 20 časova snage odmeriti selekcije Velsa i SAD-a.

Svetsko prvenstvo u Kataru je počelo juče, a trajaće sve do 18. decembra, kada ćemo u Dohi saznati novog šampiona sveta. Titulu brani Francuska koja je pre četiri godine u Rusiji savladala Hrvatsku sa 4:2 i tako stigla do svoje druge titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading