VELIKI PROBLEM ZA ENGLESKU: Dva igrača propuštaju start Mundijala - tragičar u startnoj postavi!

Autor:

Sport

21.11.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije baš ono čemu su se navijači Engleske nadali.

VELIKI PROBLEM ZA ENGLESKU: Dva igrača propuštaju start Mundijala - tragičar u startnoj postavi!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske

Selektor engleske fudbalske reprezentacije Garet Sautgejt ima problema sa povredama igrača pred meč prvog kola Svetskog prvenstva, koju ova reprezentacija igra protiv Irana.

Drugi dan Mundijala možete pratiti na live blogu.

Prvi meč na Svetskom prvenstvu protiv Irana, propustiće Kajl Voker i Džejms Medison, prenose britanski mediji.

Voker se i dalje nije u potpunosti oporavio od operacije prepone, pa će propustiti start turnira, dok Medison još nije odradio nijedan trening u Kataru zbog problema sa kolenom, koji mu se javio u poslednjem kolu Premijer lige pred pauzu zbog Mundijala.

Foto: Tanjug/AP

Džejms Medison ima samo jedan nastup u selekciji Engleske

Selektor Engleske je najavio da će u startnoj postavi protiv Irana najverovatnije da budu Hari Megvajer, koji je poslednjih godina vrlo često na udaru javnosti zbog konstantnih grešaka u Mančester junajtedu, kao i reprezentaciji Engleske, a među statrtnih 11 se očekuje i Rahim Sterling.

Takođe, britanski mediji navode da će meč na desnom krilu početi Bukajo Saka, koji će dobiti prednost u odnosu na Fila Fodena, fudbalera Mančester sitija.

Utakmica između Engleske i Irana na programu je od 14 sati, a ovim susretom će biti otvoren današnji program na Svetskom prvenstvu. Zatim sledi meč između Senegala i Holandije, koji je na programu u 17 časova, a program završavaju Vels i SAD, u meču koji kreće u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading