KAŽE DA JE UNIŠTEN: Velika zvezda propušta Svetsko prvenstvo

Autor:

Sport

09.11.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mundijal ostao bez još jednog velikog imena.

KAŽE DA JE UNIŠTEN: Velika zvezda propušta Svetsko prvenstvo

Foto: Tanjug/AP

Ris Džejms i Karim Benzema

Fudbalska reprezentacija Engleske će definitivno na Svetsko prvenstvo otputovati oslabljena, pošto zbog povrede kolena u Katar neće ići desni bek Ris Džejms.

Defanzivac Čelsija se povredio sredinom oktobra i sve vreme se nadao da će se oporaviti do Mundijala, ali to ipak neće biti slučaj.

Tužnu vest je Džejms sa fanovima podelio na Instagramu.

- Uništen sam. Onog trenutka kad sam povredio koleno, znao sam da će povratak biti neizvestan, ali uvek sam osećao da je to moguće. Radio sam više nego što mislio da mogu kako bih pružio najbolju priliku za odlazak i stvarno sam verovao da mogu da pomognem ekipi. Srećno momcima, brzo se vraćam - napisao je Džejms na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reece James (@reecejames)

Planetarni šampionat počinje 20. novembra utakmicom između domaćina Katara i Ekvadora, a trajaće do 18. decembra za kada je zakazano veliko finale.

Selekcija "Gordog Albiona" takmičiće se u grupi B, zajedno sa Velsom, Sjedinjenim Američkim Državama i Iranom.

Prvu utakmicu će Englezi odigrati 21. novembra protiv azijske reprezentacije, četiri dana kasnije će im rival biti Amerikanci, dok je za pretposlednji dan novembra zakazan ostrvski derbi sa Velšanima.

Titulu prvaka sveta brani Francuska, koja je pre četiri godine u Rusiji osvojila "Boginju", pobedom nad reprezentacijom Hrvatske u finalnom okršaju. Što se Engleza tiče, oni su bili četvrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading