NAVIJAČI BESNI: U Kataru se pomije i splačine naplaćuju kao kavijar (FOTO)

Autor:

Sport

18.11.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dubokog džepa nemate šta da tražite u Kataru.

NAVIJAČI BESNI: U Kataru se pomije i splačine naplaćuju kao kavijar (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Katar 2022

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje u nedelju, 20. novembra, a prvi meč će odigrati domaća selekcija i reprezentacija Ekvadora.

Navijači iz svih krajeva planete već stižu na Mundijal u Katar, a jedan od prvih utisaka koji su stekli je vezan za enormno visoke cene hrane i pića.

Naime, jedan od omiljenih obroka svih navijača oko stadionu je burger i pivo, a cena te dve stvari je prava sitnica - 3.400 dinara.

Pritom, golim okom se vidi da taj burger ne liči ni na šta, odnosno da je totalno bezukusan, a da je usput i veoma mali (složićemo se da je kod obroka veličina bitna).

Sa druge strane, minijaturna salata koja liči na plastiku košta tričavih devet funti, odnosno 1.200 dinara.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u grupi G, zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

"Orlovi" će prvo odmeriti snage sa "Kariokama", a taj meč je na programu 24. novembra. Potom će selektor Dragan Stojković Piksi sa svojim izabranicima izaći na megdan Kameruncima četiri dana kasnije, a na kraju će drugog dana decembra Srbija i Švajcarska ukrstiti koplja.

Ukoliko prođu grupu, reprezentativci Srbije će se u osmini finala sastati sa nekom od ekipa iz grupe H. U njoj se nalaze Gana, Južna Koreja, Urugvaj i Portugal, preko kog su "Orlovi" i otišli na planetarni šampionat u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading