Poznata POSTAVA Brazila sa meč sa Srbijom!

Autor:

Sport

18.11.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do spektakla u Dohi ostalo je još šest dana, a pojavile su se nove informacije pred duel Brazila i Srbije.

Poznata POSTAVA Brazila sa meč sa Srbijom!

Foto: Tanjug/AP

fudbalska reprezentacija Brazila

Još samo šest dana ostalo je do duela Srbije i Brazila u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru, koji će biti odigran 24. novembra, od 20 časova, na stadionu "Lusail" u Dohi.

Titeova selekcija priprema se u Torinu, a u četvrtak uveče je prvi put posle tri dana selektor Brazila zatvorio trening za javnost. Medijima je bilo dozvoljeno da prisustvuju samo 15 minuta, posle čega su morali da napuste tribine terena u Juventusovom sportskom centru. Ipak, pojedini novinari su i na osnovu tih 15 minuta zaključili dosta toga o predstojećem duelu u Dohi.

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Rišarlison će u Kataru predvoditi Brazil

Pre nego što je prešao na uigravanje taktičkih zamisli i prekida, Tite je podelio igrače u dva tima. Kao i dosad - vrlo ofanzivna. Po zaključcima izveštača "Globa", Brazil će napasti Srbiju sa četvoricom, s tim da će Nejmar igrati iza špica - Gabrijela Žesusa ili Rišarlisona.

U Nejmarovoj i Žesusovoj ekipi na krilima su bili Vinisijus Žunior i Rafinja, dok je iza Rišarlisona delovao Rodrigo, a po bokovima Gabrijel Martineli i Antoni. Kasnije je umeto Žesusa zaigrao Flamengov Pedro.

Po navodima Brazilaca, Tite je prethodnih dana dosta pažnje posvećivao defanzivi, očigledno svestan da su srpski napadači u odličnoj formi. Posebno se ističe da opasnost preti od Aleksandra MitrovićaDušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Što se tiče sinoćnjeg treninga u Torinu, ekipe koje su igrale jedna protiv druge izgledale su ovako, obe u formaciji 4-2-3-1:

Ederson - Danilo, Eder Militao, Tijago Silva, Aleks Teljes - Fabinjo, Fred (Bruno Gimaraes) - Rafinja, Nejmar, Vinisijus Žunior - Gabrijel Žesus (Pedro);

Alison - Dani Alves, Markinjos, Bremer, Aleks Sandro - Kasemiro, Lukas Paketa (Everton Ribeiro) - Antoni, Rodrigo, Gabrijel Martineli - Rišarlison.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading