ŠOKANTNA IZJAVA: Fudbaler Hrvatske UVREDIO Srbiju pred početak Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

05.11.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mu navijači u Srbiji neće zaboraviti.

ŠOKANTNA IZJAVA: Fudbaler Hrvatske UVREDIO Srbiju pred početak Svetskog prvenstva!

Foto: printscreen/Twitter/Fudbalski savez Srbije

Slavlje fudbalera Srbije posle gola Vlahovića

Andrej Kramarić, fudbaler Hofenhajma i reprezentativac Hrvatske, dao je vrlo čudnu izjavu pred sam početak Svetskog prvenstva u Kataru.

Za početak, napadač komšijske selekcije je izjavio da će na predstojećem Mundijalu navijati za Argentinu, iako misli da će ipak Brazil podići "boginju" na kraju turnira.

- Zapravo mislim da će Brazil to učiniti. Brazil je igrao na veoma visokom nivou proteklih meseci. Kao navijač, voleo bih da Argentina i Mesi pobede, jer sam veliki Mesijev fan - izjavio je Kramarić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andrej Kramarić će predvoditi napad Hrvatske na Mundijalu

Zatim je pričao o konkurenciji, a posebno se posvetio reprezentacijama u Evropi.

- Neće biti lako pobediti evropske timove, jer u Evropi imate ekipe neverovatnog kvaliteta kao što su Francuska, Nemačka, Portugal, Španija, Engleska i Hrvatska - rekao je napadač, koji je odlučio da u najbolje reprezentacije Evrope ne uvrsti Srbiju, iako su "Orlovi" u direktnom meču savladali Portugal u gostima.

Za kraj, prognozirao je i šanse svoje selekcije na predstojećem prvenstvu.

Uspeli smo na Fajnal-for Lige nacija i, ako možemo da ponovimo taj nivo igre, možemo da postignemo lepe stvari kao 2018. Bili bismo srećni da ponovimo odlučnost i porodičnu atmosferu oko tima. Ne osećam pritisak, to bi mogla da bude prednost - završio je Kramarić.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje 20. novembra, a Hrvatska će prvi meč na prvenstvu odigrati tri dana kasnije, protiv selekcije Maroka. Dan kasnije će prvi meč odigrati i Srbija, a rival će biti moćni Brazil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Beogradjanin

05.11.2022 12:05

Ove nase komsije mnogo su jaki na recima,od samostalnosti nikako da priznaju kako im glavni igrac Pravoslavne veroispovesti.