VELIKA ŠANSA ZA SRBIJU: Ogroman skandal TRESE Brazil pred početak Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

05.11.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni haos u selekciji "Karioka" samo 15 dana pred Mundijal.

VELIKA ŠANSA ZA SRBIJU: Ogroman skandal TRESE Brazil pred početak Svetskog prvenstva!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila

Iako u Katar stižu kao jedan od najvećih favorita, situacija u fudbalskoj selekciji Brazila je daleko od idealne, a za to je zaslužan Gabriel Barbosa - Batigol, napadač ove reprezentacije.

Naime, selektor Tite je Barbosi najavio da se neće naći na spisku putnika za Katar, što mu napadač očigledno nije oprostio, pa je odlučio da u javnost pusti poverljive informacije, koje mogu da ugroze hemiju u timu pred sam početak Mundijala.

Tite je zatražio da igrači odglume povrede kako bi izbegli nastupe za klub u narednom periodu - piše list Globojedan od uglednijih listova u zemlji.

Foto: Tanjug/AP

Tite, selektor reprezentacije Brazila

Takođe, dodaje se i da je Barbosa pitao kakvu on povredu da odglumi, a dobio je odgovor kom se svakako nije nadao.

 - Gabigol je pitao Titea kakvu bi povredu trebalo da odglumi. Ovaj mu je potom saopštio da on nema nikakve potrebe da glumi jer ga neće voditi na Svetsko prvenstvo - navodi "Globo".

Od Brazilaca u poslednje vreme su povrede doživeli Ričarlison i Paketa, ali prema informacijama koje stižu iz Brazila oni će biti potpuno spremni za nastup u nacionalnom timu.

Tite je predao spisak od 26 fudbalera koje će voditi u Katar. Fudbalski savez Brazila poslaće ga Svetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA), a zatim će biti objavljen i javno.

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra, a Brazil prvu utakmicu na prvenstvu igra 24. novembra, kada će joj rival biti selekcija Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading