NOVA POVREDA "ORLOVA" PRED SVETSKO PRVENSTVO: Piksijev adut sa bolnom grimasom napustio teren

Autor:

Sport

30.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna loša vest za našu reprezentaciju.

NOVA POVREDA "ORLOVA" PRED SVETSKO PRVENSTVO: Piksijev adut sa bolnom grimasom napustio teren

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su pobedu nad Kolubarom u Lazarevcu, u okviru 17. kola Superlige Srbije, ali taj trijumf neće po dobrom pamtiti Strahinja Eraković.

Mladi štoper reprezentacije Srbije je tokom prvog poluvremena doživeo povredu koja bi mogla da mu napravi problem u nastavku sezone i da upropasti njegove ambicije da se nađe na spisku putnika za Katar.

Popularni "Čupa" je posle nešto više od deset minuta igre u Lazarevcu morao da napusti igru kako bi mu lekarska ekipa ukazala pomoć. Njemu je na licu mesta leva ruka stavljena u zavoj i vratio se na teren sa bolnom grimasom. Ipak, na poluvremenu je zamenjen, a njegovo mesto u timu je zauzeo mladi Stefan Leković.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Strahinja Eraković sa zavojem na ruci protiv Kolubare

Eraković je već bio viđen kao jedan od aduta Dragana Stojkovića Piksija na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali bi ova povreda mogla da predstavlja veliki problem za "Orlove".

Biser Zvezdine omladinske škole je tokom 2022. godine postao standardni član reprezentacije, jer je dobijao poziv za svako okupljanje, a upisao je jedan nastup. Taj debitantski meč u dresu sa nacionalnim grbom je odigrao u junu protiv Norveške, u okviru Lige nacija.

Podsetimo, reprezentacija Srbije će se na predstojećem Mundijalu sastati sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom, u okviru grupe G.

Osim Erakovića, Piksi bi na štoperskim pozicijama mogao u Katar da povede još Nikolu Milenkovića, Strahinju Pavlovića, Stefana Mitrovića, Miloša Veljkovića, Srđana Babića i Erhana Mašovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading