Milojević podigao Delije na noge pred Monako!

Autor:

Sport

30.10.2022

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Kolubaru na strani u 17. kolu Superlige Srbije sa 2:0.

Milojević podigao Delije na noge pred Monako!

Foto: Starsport

Miloš Milojević tokom meča Radnički - Zvezda na "Čairu"

Nakon meča u Lazarevcu oglasio se trener Zvezde Miloš Milojević:

- Najbitnija su tri boda. Utakmica je bila kontrolisana, primetna je velika razlika u kvalitetu i zadovoljan sam što smo mogli da nagradimo mlade igrače za rad koji ulažu na treninzima. Videli smo i mi oni gde su i šta su u ovom trenutku. Želeo sam veću efikasnost, kao i da budemo kreativniji, ali i kada smo pravili prilike, malo nam je nedostajalo da postižemo golove. Ipak, postigli smo dva pogotka, možda je lepršavost izostala, ali tri boda su najbitnija. Protivnik je bio verziran na defanzivu, ali znali smo to i tako smo i pripremali meč koji smo u potpunosti iskontrolisali - počeo je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

 Asistencija mladog Mijatovića, kao i prvenac Кulibalija mogu da raduju stratega. 

- Mijatović je talentovan igrač i vidno je da kada igra prosto i jednostavno onda to ide kako treba, a kada misli da može da igra na nivou onoga što je radio u Omladinskoj školi, onda je to malo teže. Međutim, sve ovo je škola za njega. Кulibali je špic koji je dobar u šesnaestercu i kada mu donosite tu loptu, onda on može da bude efikasan. Кao i svakom napadaču, treba mu kontinuitet igara i golova da bi imao samopouzdanje, ali smatram da će nam koristiti u narednim mečevima.

Naredni izazov je u četvrtak od 18 časova i 45 minuta kada sledi gostovanje Monaku, u odlučujućoj utakmici grupne faze Lige Evrope.

- Negde su igrači podsvesno imali taj meč u glavi, pa je možda dolazilo i do komfornosti, ali smo trijumfovali na osnovu kvaliteta, pa i dobre igre koju smo prikazali. Podsvesno smo bili okrenuti Monaku, ali od sutra se u potpunosti spremamo za to što nam predstoji. Nije lako, nećemo da pretimo Monaku, ali verujem u nas, u ono što radimo, kao i u navijače koji će sigurno doći da nam pruže podršku. Verujem da možemo da pobedimo, a onda ćemo da vidimo šta se desilo i na tom drugom meču - podvukao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading