POVREDA UOČI MUNDIJALA! Nacija drhti, prognoze su CRNE!

Autor:

Sport

30.10.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh!

POVREDA UOČI MUNDIJALA! Nacija drhti, prognoze su CRNE!

Foto: Tanjug/AP

Alvaro Morata

Svetsko prvenstvo u Kataru još uvek nije počelo, a povrede fudbalera se nižu iz dana u dan.

Zgusnuta klupska sezona i obaveze u domaćim šampionatima i Evropi, "krune" formu i zdravlje reprezentativaca mnogih zemalja koji će se od 20. novembra naći u Kataru.

Iskusni španski napadač Alvaro Morata, trenutno nastupa za Atletiko Madrid, a subotnjem porazu od Kadiza (3:2) doživeo je neugodnu povredu skočnog zgloba.

Kako su preneli tamošnji mediji, nije poznato koliko će Morata tačno odsustvovati sa terena. Ipak, nadaju se njegovom učešću u Kataru i veruju da će biti spreman za šampionat sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alvaro Morata

Međutim, Morata će morati da preskoči naredne duele Atletika, a početak Mundijala je sve bliže. Alvaru ne cvetaju ruže i još uvek traži pravu formu, tako da prognoze uoči Svetskog prvenstva svakako nisu dobre za Španiju.

Morata je prva violina u špicu "crvene furije" pa se čitava nacija nada da će spreman dočekati početak Mundijala. Ova povreda mu svakako pravi probleme da tempira formu za šampionat sveta.

 

 

Morata je prethodne sezone nastupao za Juventus, međutim, nije se snašao u Torinu. Usledio je odlazak u Atletiko, ali ni sa "jorgandžijama" mu ne ide sve kao po loju. Atletiko je podsetimo minule nedelje ostao bez plasmana u nokaut fazu Lige šampiona - remijem sa Leverkuzenom na svom terenu (2:2)

Španija se nalazi u grupi sa Nemačkom, Japanom i Kostarikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading