KLJUČNI DEFANZIVAC SRBIJE NEĆE U KATAR? Da li zaslužuje mesto u avionu za Mundijal?

Autor:

Sport

30.10.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se početak Svetskog prvenstva.

KLJUČNI DEFANZIVAC SRBIJE NEĆE U KATAR? Da li zaslužuje mesto u avionu za Mundijal?

Foto: Starsport/montaža

Fudbalska reprezentacija Srbije uskoro kreće put Katara gde će od 20. novembra biti učesnik Mundijala.

Prvi meč u Kataru Srbija igra protiv Brazila, 24. novembra od 20 časova, a zatim nas očekuju dueli protiv Kameruna i Švajcarske - 28. novembra i 2. decembra od 11 sati.

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Srbija je na moćan način otišla na šampionat sveta, pobedom (2:1) nad selekcijom Portugala u Lisabonu. Time smo izbegli baraž i rezervisali vizu za Katar. 

U ovoj godini Srbija je izborila plasman u "A" diviziju Lige nacija i sa puno samopouzdanja ide na Mundijal.

Republika

Foto: Starsportphoto

Nemanja Gudelj

Ipak, nije sve tako bajno, jer je klupska sezona iscrpela mnoge naše vedete. Vlahović muku muči sa povredom, Tadić nije u najboljoj formi u dresu Ajaksa, dok se Filip Kostić utopio u depresiju Juventusa.

Sa druge strane Predrag Rajković je nestabilan na golu Majorke, a njeov saigrač iz reprezentacije Nemanja Gudelj, shodno formi u kojoj se nalazi on sam, kao i njegova Sevilja, pitanje je da li zaslužuje mesto u avionu za Katar.

Gudelj je od početka sezone u lošoj formi, ako izuzmemo pogodak koji je postigao na meču sa Majorkom pre nekoliko nedelja. Primera radi odbrana Sevilje čiji je Gudelj standardni član deluje kao švajcarski sir. Na subotnjem meču protiv Rajo Valjekana, Gudelj je bio krivac za pobednonosni gol gostiju. Zakasnio je u ofsajd zamci, a kasnije je i ispao iz igre. 

Ruže mu već dugo ne cvetaju, a ako se prisetimo 14. novembra i duela u Lisabonu, Gudelj je bio krivac za vodeći gol Portugalije.

Sve u svemu na Piksiju je da prelomi i sagleda formu svakog igrača i tada odluči ko ide a ko ne u Katar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading