PIKSI MORA DA ODLUČI: Selektor ima 24 sata, koga ne izabere PROPUŠTA MUNDIJAL!

Autor:

Sport

20.10.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan dan za "Orlove".

PIKSI MORA DA ODLUČI: Selektor ima 24 sata, koga ne izabere PROPUŠTA MUNDIJAL!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić

Do Svetskog prvenstva u Kataru ostalo je još tačno mesec dana.

Konačan spisak od 26 fudbalera na koje će selektori računati na Mundijalu, biće poznat najdalje 14. novembra u 20 časova, ali je pred Draganom Stojkovićem Piksijem tek jedan dan za veoma važnu odluku.

Selektori svih fudbalskih reprezentacija koje su se plasirale na Svetsko prvenstvo u Kataru imaju rok da do petka 21. oktobra predaju prošireni spisak sa igračima koje će voditi na Mundijal. U pitanju je preliminarni, širi spisak, na kome mora da stoji najmanje 35, a najviše 55 imena.

Upravo će se od tih igrača formirati i konačan spisak, tako da je veoma važno da Stojković nekog ne izostavi.

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

 

Takođe, ovaj spisak selektori su dužni da predaju čelnicima FIFA, ali ne i da objave u javnost. Ipak, ako požele, to mogu da urade.

Biće zanimljivo videti da li će Dragan Stojković Piksi odlučiti da krije karte ili će ih otvoriti, a ništa manje zanimljiv neće biti ni odgovor na pitanje - koliko će igrača selektor staviti na širi spisak.

Prema najavama iz Engleske i Hrvatske, Geret Sautgejt i Zlatko Dalić na spisak će staviti svih 55 fudbalera, a zamisli ostalih selektora tek će se videti.

Podsetimo, Srbija na Svetskom prvenstvu u Kataru igra u grupi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom, a prvi meč odigraće protiv Brazila u četvrtak 24. novembra od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading