Piksi sa reprezentativcima Srbije u Torinu!

Autor:

Sport

16.10.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za Katar su uveliko počele.

Piksi sa reprezentativcima Srbije u Torinu!

Foto: Facebook/Printscreen/Fudbalski savez Srbije

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otputovao je u Torino kako bi prisustvovao gradskom derbiju. Na meču Torino - Juventus u startnoj postavi našlo se pet srpskih fudbalera, a Stojković je imao priliku da se u "gradu Fijata", iz prve ruke, u njihovu formu.

O aktivnostima selektora oglasio se i Fudbalski savez Srbije.

- Pozdrav iz Torina - naveli su iz FSS na društvenim mrežama.

 

 

Podsetimo da je "Stara dama" nadigrala "Bikove" minimalnim rezultatom 1:0, a pobedonosni gol postigao je Dušan Vlahović u 74. minutu susreta. Pored njega, na terenu su se našli Vanja Milinković-Savić, Saša Lukić, Nemanja Radonjić sa jedne i Filip Kostić sa druge strane.

Inače, na objavu "kuće fudbala" počeli su da se nižu šaljivi komentari srpskih navijača na temu Vlahovićevog stajlinga, ali i gabarita golmana Vanje Milinković-Savića.

Svetsko prvenstvo u Kataru na programu je od 20. novembra do 18. decembra, a "Orlovi" će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading