KATASTROFA za Brazil pred okršaj sa Srbijom u Kataru: Zvezda-golgeter u suzama i na štakama, PROPUŠTA Mundijal!? (FOTO)

Autor:

Sport

16.10.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za našeg rivala.

KATASTROFA za Brazil pred okršaj sa Srbijom u Kataru: Zvezda-golgeter u suzama i na štakama, PROPUŠTA Mundijal!? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila mogla bi da bude oslabljena na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Fudbaler Totenhema, Rišarlison, koji je za selekciju Brazila na 37 utakmica postigao 16 pogodaka, doživeo je neugodnu povredu lista na meču protiv bivšeg kluba, Evertona.

Totenhem je savladao Everton sa 2:0, a Rišarlison je u suzama napustio teren u 52. minutu, a kasnije je, uplakan i na štakama, dao izjavu novinarima:

Teško je reći, bio sam blizu svog sna. Već sam imao povrede i nisam igrao dva meseca. Videćemo, imaću preglede, ali me boli i dok šetam. Moram da razmišljam pozitivno o Kataru, blizu je, ali... - ostao je utučen Rišarlison.

 

 

Postoje nade da će se Brazilac oporaviti do početka Svetskog prvenstva, ali prve prognoze doktora nisu idealne. Svi su očekivali da će Rišarlison biti jedno od većih oružja Brazila u Kataru, ali će selektor Tite morati da menja planove. Ipak, nema sumnje da će ovaj tim i bez Rišarlisona biti veoma jak, ali su ovo definitivno dobre vesti za Dragana Stojkovića Piksija i "Orlove". 

Rišarlison je ovog leta pojačao Totenhem koji je za njegov transfer iz Evertona dao 58 miliona evra i na 13 utakmica u svim takmičenjima za tim iz Londona postigao je dva, a namestio tri gola.

Podsetimo, Brazil i Srbija će se na Svetskom prvenstvu u Kataru naći u grupi sa Švajcarskom i Kamerunom. "Orlovi" će protiv Brazilaca igrati u četvrtak, 24. novembra, od 20 časova i biće to prva utakmica našeg nacionalnog tima u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading