BODIROGA I NADAL SEDE JEDAN DO DRUGOG, A TU JE I ĐOKOVIĆ: Urnebesna scena iz Madrida (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantan pogled na ložu.

BODIROGA I NADAL SEDE JEDAN DO DRUGOG, A TU JE I ĐOKOVIĆ: Urnebesna scena iz Madrida (VIDEO)

Foto: Twitter

U Madridu je sinoć odigran spektakularan El Klasiko, a fudbaleri Real Madrida odneli su pobedu nakon 90 minuta igre. Ovaj neverovatan trijumf gotovo sigurno će im obezbediti osvajanje titule, a ključan trenutak desio se u nadoknadi vremena kada je Džud Belingem postigao odlučujući gol, ostavljajući publiku na tribinama u čudu.

Svečanu atmosferu na tribinama pratile su brojne javne ličnosti, među kojima se istakao najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji je pre početka meča dobio posebno priznanje od predsednika kluba, Florentina Pereza, u vidu dresa Real Madrida. Pored njega, na tribinama su bili prisutni i Tom Brejdi, Karlos Alkaraz, Rafael Nadal i Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.

 


Nakon odlučujućeg gola Belingema, kamere su zabeležile euforičnu reakciju Rafaela Nadala, koji je skakao od sreće, dok je Dejan Bodiroga mirno pratio dešavanja i samo odmahnuo rukom u stilu Zidana kad je Ronaldo "spakovao" makazice Juventusu. Ova razlika u reakcijama privukla je pažnju mnogih, s obzirom da je Bodiroga u karijeri nastupao i za Real i za Barselonu, što je podgrejalo spekulacije o tome koji klub mu je bliži srcu.

 

Nadal je poznat kao veliki navijač Real Madrida, dok je Bodiroga svojom reakcijom dao naslutiti da mu je klub takođe drag, iako je nastupao za oba rivala. Njihovo prisustvo na tribinama dodatno je uveličalo atmosferu ovog spektakularnog događaja, ostavljajući neizbrisiv utisak kako na terenu, tako i među zvezdama koje su uživale u ovom fudbalskom spektaklu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading