POZNATA PEVAČICA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Stravična vest LEDI KRV u žilama, sumnja se da UBIJENA!

Autor:

Zabava

22.04.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica!

POZNATA PEVAČICA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Stravična vest LEDI KRV u žilama, sumnja se da UBIJENA!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Muzički svet je bio šokiran vestima o tragičnoj smrti Mandise Lin Hantli, voljene takmičarke iz sezone 2006. godine muzičkog takmičena "Američki idol". Nakon vesti da je preminula pre nekoliko dana, mediji su saopštile nove vesti - 47-godišnja pevačica pronađena je mrtva u svojoj kući, ostavljajući svoje kolege i fanove potresenim zbog naglog gubitka. Ipak, uzrok smrti i dalje nije saopšten, a teorije zavere su krenule da kruže društveni mrežama da je pevačica ubijena.

Mandisa Lin Handli započela je pevačku karijeru u petoj sezoni Američkog idola, gde je završila je na 9. mestu. Nakon toga je pevala hrišćansku muziku, a za svoj rad nagrađena je Gremijem za svoj album "Overcomer", u kategoriji najbolje savremene hrišćanske muzike. Čak je i Paula Abdul, sudija tokom Mandisine sezone u emisiji, odala počast njoj, opisujući je kao "svetionik svetlosti" u muzičkoj industriji.

Republika

Foto: Wikipedia

Mandisa Lin Hantli

Mandisa je rođena i odrasla u Kaliforniji. Nakon što je diplomirala na "El Camino Fundamental High School", pohađala je "American River College" u Sakramentu, gde je studirala vokalni džez. Zatim je studirala na Univerzitetu Fisk u Tenesiju.

U takmičenju Idol 7. marta 2006. izjavila je u svom videu pre nastupa da je sisala palac do svoje 24 godine. Bila je među 12 takmičara izabranih 9. marta 2006. kao finalistkinja Idolove pete sezone. 

Njen prvi singl, "Only the World," objavljen je 22. maja 2007. Pesma je imala uspešan debi na Billboard Hot Singles Sales listi, koja prati prodaju komercijalnih singlova. Takođe se njena muzika često emituje na hrišćanskim radio stanicama. U oktobru 2008. Mandisa je objavila celovečernji božićni album "It's Christmas".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading