OVAJ EL KLASIKO JE POSEBAN MODRIĆA I JAMALA: Dvojica fudbalera stigla do novog rekorda!

Autor:

Sport

21.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upisali se u istoriju.

OVAJ EL KLASIKO JE POSEBAN MODRIĆA I JAMALA: Dvojica fudbalera stigla do novog rekorda!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Real Madrida i Barselone igraju El Klasiko na Santijago Bernabeu. Trenutno je poluvreme, a rezultat je 1:1 golovima Andreasa Kristensena u 6. i Vinisijusa u 18. minutu. Ova utakmica biće posebna za Luku Modrića i Lamina Jamala.

Naime, Uvođenje Luke Modrića i mladog krila Barselone Lamina Jamala na teren postavilo je novi rekord po godinama u istoriji El Klasika. Ogromna razlika od 21 godinu i 307 dana između Modrića (38 godina i 225 dana) i Jamala (16 godina i 283 dana) označava najveću razliku u godinama između dva startera u celokupnoj istoriji odigranih 256 zvaničnih El Klasico utakmica.

Ova izuzetna statistika dodaje intrigantnu dimenziju već istorijskom rivalstvu između ova dva španska fudbalska giganta. Takođe, Večeras će Luka Modrić prvi put predvoditi Real Madrid kao kapiten tima protiv Barselone. Ovo označava 15. priliku u njegovom 12-godišnjem stažu u klubu da predvodi tim na početku utakmice. Sa ukupno 34 nastupa u najvećem derbiju na svetu, Modrićev vođstvo i iskustvo biće ključni za Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading