NA MARAKANU NE MOŽE ZA DŽ: Zvezda će naplaćivati ulazak na stadion, evo i koliko

Autor:

Sport

12.04.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova cena važi samo ove nedelje za meč protiv Železničara.

NA MARAKANU NE MOŽE ZA DŽ: Zvezda će naplaćivati ulazak na stadion, evo i koliko

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u nedelju od 17 časova Železničar iz Pančeva u poslednjem 30. kolu ligaškog dela Superlige. Crveno-beli u generalnoj probi pred plej-of, odnosno 173. večiti derbi protiv Partizana, koji je zakazan za 20. april u 18.00 takođe na Marakani, očekuju podršku navijača, ali oni neće moći besplatno da uđu na naš najveći stadion.

Očekuje se da će Crvena zvezda nastaviti svoj niz pobeda i obradovati svoje navijače. Onlajn prodaja ulaznica je već u toku, ali od sutra će ljubitelji fudbala imati priliku da ulaznice kupe i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić". Radno vreme šaltera će biti od 10 do 17 sati, dok će se ulaznice moći nabaviti i u nedelju, na dan utakmice, od 10 časova do početka meča. Cene ulaznica su pristupačne: Sever – 400 dinara, Istok – 500 dinara, Zapad – 700 dinara, dok će ljubitelji fudbala za tribinu "Siniša Mihajlović" morati izdvojiti 1.400 dinara.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Delije, pravac blagajna

 

Navijači Crvene zvezde su uvek bili poznati po svojoj strastvenoj podršci svom timu. Njihova energija i bučna podrška često su bili ključni faktor u postizanju pobede. Očekuje se da će atmosfera na stadionu biti uzbudljiva i da će navijači biti dodatni vetar u leđa fudbalerima. Pritom je Crvena zvezda u odličnoj formi, a očekuje se da će stadion "Rajko Mitić" biti  dobro ispunjen kako bi navijači podržali svoj omiljeni tim u ovom važnom meču.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading