KEJNOVA DECA POVREĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI DOK SE ON SPREMAO ZA UTAKMICU! Užasne vesti!

Autor:

Sport

11.04.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svu sreću, trebalo bi da su dobro.

KEJNOVA DECA POVREĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI DOK SE ON SPREMAO ZA UTAKMICU! Užasne vesti!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Fudbalska zvezda i kapiten engleske reprezentacije, Hari Kejn, doživeo je porodičnu dramu kada su njegova deca povređena u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Incident se dogodio u ponedeljak popodne, dok je Kejn putovao sa ekipom Bajern Minhena za London gde ih je očekivala utakmica Lige šampiona protiv Arsenala.


Prema informacijama lista "Bild", nesreća se dogodila u blizini mesta Šaftlarn u okrugu Minhena, kada je Reno udario u dolazeći Mercedes Furgon prilikom skretanja na auto-put. Kejnova deca, Luis, Vivijen i Ajvi, starosti tri, pet i sedam godina, su putovale u Furgonu i zadobile su površinske povrede pre nego što su prebačene u obližnju bolnicu. Njegovo četvrto dete, Henri, rođeno je u avgustu.
Republika

Foto: Instagram/harrykane

Deca Harija Kejna

Prema izveštaju, Reno je vozila dvadesetogodišnja žena koja je bila u pratnji trogodišnjeg deteta i dvoje odraslih osoba, starih 43 i 48 godina. Sa druge strane, 24-godišnja Nemica je vozila Mercedes furgon. Sudar je prouzrokovao da Reno izleti sa puta i udari u Land Rover pre nego što se zaustavio.

Svi putnici uključeni u nesreću su zadobili lakše povrede i prebačeni su u lokalne bolnice na lečenje. U isto vreme kada se nesreća dogodila, Kejn je sleteo u London uoči prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona između Bajerna i Arsenala. Postigavši drugi gol za svoj tim, Kejn je ostvario 2-2 remi, čime je ostavio trag i na terenu uprkos porodičnoj tragediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading