BILA SAM DEO NAJVEĆEG INTIMNOG SKANDALA SVIH VREMENA: O strašnim načinima na koje je varao suprugu progovorila LJUBAVNICA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajger Vuds je između ostalog bio i zavisnik od intimnih odnosa, a o periodu kada je varao suprugu progovorila je njegova tadašnja ljubavnica.

BILA SAM DEO NAJVEĆEG INTIMNOG SKANDALA SVIH VREMENA: O strašnim načinima na koje je varao suprugu progovorila LJUBAVNICA

Foto: YouTube @Miss Understood Podcast

Rejčel Jučitel tvrdi da će je njena čuvena afera sa Tajger Vudsom pratiti do "groba". Ona je upoznala golfera u Las Vegasu pre 16 godina nakon što ju je predstavio zajednički prijatelj Derek Jeter. On je tada imao 48 godina i bio je braku sa modelom Elin Nordegren od 2004. Međutim, ubrzo nakon što se upoznao sa Rejčel, njih dvoje su započeli aferu, koja je dramatično izašla na videlo 2009. godine. Nakon što su je uslikali kako se prijavljuje u hotel u kojem je boravio Vuds tokom Australian Masters turnira te godine, Elin je počela da istražuje ponašanje svog supruga. Kada je švedski model otkrio Vudsovo neverstvo, poznato je da ga je isterala iz njihovog doma držeći štap za golf. Kasnije se ispostavilo da je Vuds prevario Elin sa više od 120 žena. Bez obzira na broj drugih afera u koje se on upustio, Rejčel oseća da njihova afera i dalje prati nju.

- Kada ste u razgovoru toliko veliki da svi žele da pričaju o tome, to će vas pratiti do groba. Pa, to je uticalo na moje odnose, imam vrlo malo ljudi u svom životu, tako ga održavam. Ne verujem mnogo ljudima jer ono kroz šta sam prošla je nešto što mnogi ne mogu da razumeju - rekla je ona, piše "San".

Foto: YouTube @Miss Understood Podcast

Rejčel je imala aferu sa Tajgerom Vudsom


Afera

Njihova afera je privukla ogromnu pažnju javnosti, a njen uticaj na Rejčelin život je bio dugotrajan. Ona je otkrila da je njen život obeležen tragedijama, počevši od gubitka oca, Boba, od predoziranja drogom kada je imala samo 15 godina. Zatim, u 26. godini, izgubila je svog verenika Džejmsa O'Gradija - nakon što je tragično poginuo u napadima 11. septembra.

- Izgubila sam oca kada sam bila mlada na tragičan način. Izgubila sam verenika koji je ubijen 11. septembra i bila sam u jednom od najvećih se*s skandala svih vremena. Nema ničeg običnog u vezi sa mnom, zato moram da izlazim sa izuzetnim muškarcima. I nisam zaista pronašla takvog. Tako da sam otvorena, želim da imam svedoka svog života. Želim da budem u braku. Želim da budem u vezi. Nisam pronašla pravu osobu za sebe još. I uvek se nadam da ću, svako jutro kada ustanem. Kažem sebi, možda ću ga danas sresti - kaže ona.


Ona je prošle godine pokrenula podkast "Miss Understood" - za koji ona tvrdi da služi kao izlaz za "neshvaćene" ljude da iznesu svoje priče. S druge strane, Vuds je okončao brak sa Elin 2010. godine u razvodu vrednom 100 miliona dolara. Zatim je izlazio sa skijašicom Lindsi Von od 2013. do 2015. godine, pre nego što je navodno bio u vezi sa stilistkinjom Kristin Smit od 2016. do 2017. godine. Amerikanac je započeo vezu sa menadžerkom restorana Erikom Herman 2017. godine, a par se na kraju razišao 2022. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading