UPALI STE U KOLOTEČINU, I NE ZNATE ŠTA DA RADITE? Pravilo 7-7-7 može da bude spas za vaš brak

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

11.04.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada brak upadne u dosadnu kolotečinu, stvari veoma brzo mogu da krenu u neželjenom pravcu.

UPALI STE U KOLOTEČINU, I NE ZNATE ŠTA DA RADITE? Pravilo 7-7-7 može da bude spas za vaš brak

Foto: Shutterstock

Svi smo bar jednom došli do raskršća, i morali smo da odlučimo da li da nastavimo vezu ili ne.

Logično, osećanje zaljubljenosti neće zauvek biti tu, a i godine uzimaju svoj danak.

Međutim, to ne znači da treba da se pomirite sa dosadnom svakodnevnicom, a pravilo 7-7-7 može da predstavlja spas za vašu vezu ili brak.

A stvar je veoma jednostavna - radi se o novoj organizaciji zajedničkog vremena, i ako se budete pridržavali ovih smernica, velike su šanse da će vaš odnos sa partnerom procvetati.

Ne zaboravite, ovde poenta nije u slepom poštovanju novog rasporeda, već u vašoj posvećenosti vezi.

Foto: shutterstock

Koliko ste posvećeni svojoj vezi?

Zakazivanje svakih 7 dana

Kada vaš svakodnevni život uključuje decu, porodicu, posao, hobije, potrebu da neko vreme budete sami, sigurno je da je malo teško naći vremena za partnera. Zato pravilo 7-7-7 počinje sa nedeljnom obavezom - jedan sastanak na svakih 7 dana. Ne morate da radite ništa veliko, dovoljna je čak i šetnja do bioskopa ili sat vremena u omiljenoj radnji. To je vaša šansa da pobegnete od svakodnevice i usredsredite se na ono u šta ste se uopšte zaljubili.

Mala ekskurzija svakih 7 nedelja

Na svakih 7 nedelja planirajte vikend sa voljenom osobom. To je prilika da pobegnete iz svog uobičajenog okruženja i zajedno podelite nova iskustva. Iskoristite ovo vreme da se zbližite sa svojim partnerom i otkrijete da li nešto nije u redu sa vašom vezom, kako se oseća i gde se svako od vas nalazi u braku ili vezi.

Velika avantura: duži odmor svakih 7 meseci

U našim užurbanim životima, imati čemu da se radujemo kao par je kao dašak svežeg vazduha. Pravilo 7-7-7 predlaže planiranje produženog odmora svakih sedam meseci. To nije samo beg - to je prilika da zajedno krenete u veliku avanturu, jačajući svoju vezu i stvarajući duboka sećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading